Bir Yeraltı Sit-com’u için ilk tanıtım videosu yayınlandı

Exxen'de en çok izlenen yapım

Hasan Can Kaya’nın yazıp yönettiği Bir Yeraltı Sit-com’u için merakla beklenen ilk tanıtım videosu yayınlandı. İşte konu ile ilgili detaylar.

Konuşanlar isimli talk show’un yaratıcısı olan Hasan Can Kaya şimdi de oyunculuk yeteneklerini sergilemek için kolları sıvadı. Hasan Can Kaya’nın yazıp oynadığı sit-com dizisi için yayın tarihi belli oldu.

Exxen’de yayınlanacak olan dizi için merakla beklenen ilk tanıtım videosu da yayınlandı. Dilerseniz bu tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir Yeraltı Sit-com’u için ilk tanıtım videosu yayınlandı

Tanıtım videosu için koyulan yorumların geneli olumsuz diyebiliriz. Özellikle çok sık kullanılan gülme efektlerine bir hayli göndermede bulunulmuş.

Tanıtım videosu hayli kısa olmasına karşın HasanCan Kaya‘nın oyunculuğu da büyük oranda eleştirilmiş. Açıkçası bu kadar kısa bir videodan hemen oyunculuk üzerine ahkam kesmek pek de doğru olmayabilir.

Bir Yeraltı Sitcom’u önümüzdeki günlerde Exxen üzerinde izleyiciyle buluşacak. Hasan Can Kaya’nın diğer projesi Konuşanlar, hali hazırda Exxen üzerinde açık ara en çok izlenen program konumunda yer alıyor.

Hasan Can Kaya’nın aynı başarıyı bu içerikle yakalayıp yakalayamayacağı ise şimdilik merak konusu.

Öte yandan dip not olarak hatırlatalım. Geçtiğimiz günlerde kült dizilerden Leyla ile Mecnun’un da tekrardan Exxen ekranlarında boy göstereceği iddia edilmişti. Orijinal kadro ile çekilmesi planlanan dizinin yaz aylarında seyirciyle buluşması planlanıyor.

Yeni Nintendo Switch 4K desteğiyle gelecek