Elon Musk’tan yeni Bitcoin müjdesi!

Elon Musk Bitcoin'e destek çıktı! İşte detaylar

Son dönemde kripto paralar üzerine attığı tweetlerle dikkat çeken Elon Musk, yakın zamanda Bitcoin ile Tesla satışına başlanacağını açıkladı. İşte detaylar.

Hali hazırda dünyanın en zengin insanlarından biri olan Elon Musk, son dönemde kripto paralara sarmış durumda. Musk’ın CEO koltuğunda oturduğu Tesla, kısa süre önce 1.5 milyar dolarlık BTC yatırımında bulunmuştu. Musk bu yatırımın ardından kısa süre içerisinde BTC ile Tesla alımının da mümkün olacağının sinyallerini vermişti.

Geçtiğimiz gün Twitter üzerinden yeni bir açıklama yapan milyarder iş adam, BTC ile Tesla satışı için tüm opsiyonların hazır olduğunu müjdeledi. Yani artık BTC ile Tesla satın almak mümkün olacak.

Elon Musk’tan yeni Bitcoin müjdesi!

Yalnız burada şöyle bir nüans var. Hali hazırda pek çok yatırımcı BTC’yi aynı altın gibi bir yatırım aracı olarak görüyor. Üstelik bu kripto paranın ileride çok fazla değerleneceği düşünülüyor. Şu anda al sat üzerinde kullanılan BTC miktarı yaklaşık olarak 4 milyon. Diğer BTC’ler ise farklı soğuk cüzdanlara çekilmiş ve saklanmış vaziyette.

Muhtemelen ilk etapta BTC ile Tesla satın alma fikrine pek fazla kişi sıcak bakmayacaktır. Çünkü BTC durduğu yerde değerlenen bir kripto para. Üstelik bu kriptonun önümüzdeki süreçte değerini 2’ye hatta 3’e katlayacağını düşünenler de var. Elbette yine de bekleyip göreceğiz. Bakalım Musk’ın bu hamlesi BTC fiyatlarında artışa neden olacak mı?

28 altcoin delist edildi! İşte detaylar