Bilim Kurgu Filmi ‘Finch’ ilk fragmanı yayınlandı

Bilim Kurgu Filmi Finch ilk fragmanı yayınlandı

Yaklaşan Tom Hanks bilim kurgu filmi Finch’in ilk tam fragmanı Apple TV+ tarafından yayınlandı.

Bilim Kurgu Filmi ‘Finch’ ilk fragmanı yayınlandı. Game of Thrones’un yönetmeni Miguel Sapochnik’in yeni filmi Finch merakla bekleniyordu ve sonunda fragmanı yayınlandı. Filmin başrolünde Tom Hanks oynayacak. Hanks yapımda, güvenilir köpeği ve robotuyla bir kıyametten kurtulan kişi rolüyle karşımıza çıkacak.

Filmin konusu:

Finch, robotik mühendisi ve dünyayı bir çorak araziye haline getiren felaketten kurtulan birkaç kişiden biri. Ancak on yıldır bir yeraltı sığınağında yaşayan Finch, köpeği Goodyear ile paylaştığı kendine ait bir dünya kurmuştur. Bu dünya Finch’in ölümcül bir hastalığa yakalanması ile değişmeye başlar. Ölümünden sonra köpeği Goodyear’a göz kulak olması için bir robot yaratır. Artık 3 kişi olarak devam eden hayatları Batı Amerika’ya doğru tehlikeli bir yolculukla iyice ilginç bit hal alır. Finch, kendisine Jeff adını verdiği robotuna Goodyear’a bakacak kadar insan olmayı öğretmeye çalışır. Goodyear ise kendisine bakacak olan bu robota güvenmeyi öğrenmelidir.

Bilim Kurgu Filmi ‘Finch’ ilk fragmanı yayınlandı

Yapımda, Jeff adındaki robotu Three Billboards Outside Ebbing, Missouri ve Get Out gibi yapımlardan tanıdığımız Caleb Landry Jones seslendirecek.

Film ilk olarak Ekim 2020’de Universal Pictures tarafından sinemalarda gösterime girecekti. Ertelenen film daha sonra Ağustos ayında Apple tarafından satın alındı.

Son olarak Finch, 5 Kasım’da Apple TV+ platformuda yayınlanacak.

Apple hırsızlığa izin verdiği iddiasıyla yargılanacak: Yeni bir mahkeme süreci