Bergen filmi için ilk fragman yayınlandı

bergen

Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadığı Bergen filminin ilk uzun fragmanı bugün yayınlandı. Filmin vizyon tarihi ile ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı.

Bergen filmi için ilk fragman yayınlandı! Erdal Beşikçioğlu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerini paylaştığı Bergen filmi 4 Mart 2022’de vizyona girecek.

Filme ismini veren Bergen kimdir?

Belgin Sarılmışer veya bilinen sahne adıyla Bergen 1959 Mersin doğumlu Türk müziğinin arabesk-fantezi şarkıcılarındandır. Mersin’de yedi çocuklu bir ailenin son çocuğu olarak dünyaya geldi.

Anne ile babası boşandıktan sonra annesi ile Ankara’ya yerleşti. Ankara’da konservatuarın orta bölümüne başladı. Okulu yarım bıraktı. Bir müddet PTT bünyesinde memur olarak çalıştı. Ankara’da bir gece arkadaşlarıyla eğlenmek üzere gittiği Seyman Kulüp isimli pavyonda arkadaşlarının isteği üzerine Orhan Gencebay’ın Batsın Bu Dünya başlıklı şarkısını söyledi.

Sesini beğenen pavyon sahibi, kendisine sahneye çıkmasını teklif etti. Ankara’da birçok pavyonda çalıştıktan sonra gelen bir teklifi değerlendirerek Adana’ya gitti. Adana’da Halis Serbest ile tanıştı. Halis Serbest her gece şarkıcıya çiçekler gönderiyor ve her gece Bergen’in çalıştığı pavyona gidip en ön masadan şarkıcıyı seyrediyor.

Bergen filmi için ilk fragman yayınlandı

Halis Serbest’in ısrarı ve inadı ile evlendiler. Ancak Halis Serbest’in başkasıyla evli olduğu ortaya çıkınca Bergen ilişkiye son verdi. Halis Serbest’in kabusa çevirdiği hayatı 1989 yılında Adana’da son buldu. 1986’da yayınladığı dördüncü stüdyo albümü “Acıların Kadını” albümü ve kendi hayat hikayesini anlatan albümle aynı adlı filmde oynamasının ardından “Acıların Kadını” olarak anılmaya başladı.

Sanat yaşamı boyunca Sen Affetsen Ben Affetmem, Kader Diyemezsin, Benim İçin Üzülme, Elimde Duran Fotoğrafın, Neden Dönmesin gibi pek çok şarkı bıraktı.

Blizzard, ‘Warcraft’ın bu yıl mobil cihazlara geleceğini doğruladı