Bein Sports ve Fenerbahçe arasında ne yaşandı?

fenerbahçe beşiktaş canlı

Şu sıralar sosyal medyada en çok merak edilen konulardan birisi de Fenerbahçe ve Bein Sports arasında neler yaşandığı. İşte bu konunun detayları.

Bir süredir sosyal medyada Fenerbahçe ve yayıncı kuruluş Bein Sports’un arasının gergin olduğu görülüyor. Özellikle son maçta Fenarbahçe’nin reklam panolarına Be Fair logosu koyması işleri çığırından çıkardı. Peki bu noktaya nasıl gelindi.

İlk etapta Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Bein Sports’un taraflı yayın yaptığını öne sürmüştü. Fenerbahçe’ye yapılan faullerin tekrarının bile verilmediğini, rakibe yapılan ve faul verilmeyen hareketlerin ise defalarca ekranda döndürüldüğünü savunmuştu.

Bein Sports ve Fenerbahçe arasında ne yaşandı?

Bunun üzerine Bein Sports saat 19:05’te Fenerbahçe’nin iddialarıyla ilgili bir tweet attı. Bununla da yetinmeyen Bein Sports Fenerbahçe maçları için hazırladığı özet görüntülerin çok büyük bir bölümünde faul pozisyonlarına ve bu pozisyonların tekrarına yer verdi.

Fenerbahçe yönetimi de bu misillemenin altında kalmadı ve reklam panolarında Be Fair ifadesine yer verdi.

Tüm bu olayların fitilini ateşleyen unsur ise Fenerbahçe maçlarında kullanılan seyirci sesleri oldu. Hali hazırda maçlar seyircisiz oynandığı için Bein Sports arka plana seyirci sesleri yerleştiriyor. Bu maçı televizyondan izleyenler için atmosferin daha cezbedici hale gelmesini sağlıyor. Fakat Fenerbahçe maçlarında küfürlü tezahüratlar kullanılınca, yönetim bu olaya sert bir şekilde karşı çıktı. Sonrasında ise diğer olaylar birbiri ardına geldi.

Hasan Can Kaya ve Aykut Elmas birbirine girdi!