Apple’ın yeni kulaklığı Powerbeats Pro sızdı!

Powerbeats Pro

Apple’ın yeni kulaklığı Powerbeats Pro, bugün sızdı. Önümüzdeki aylarda satışa sunulacak olan Powerbeats Pro, tasarımı ile AirPods’a taş çıkarıyor. İşte karşınızda Apple’ın yeni kablosuz kulaklığı!

Apple, geçtiğimiz günlerde ikinci nesil AirPods modelini satışa sunmuştu. Kablosuz şarj kutusu ve Hey Siri komutunu destekleyen H1 çipi ile dikkat çeken AirPods 2’den sonra, Apple’ın Beats markasını da şahlandıracağı ortaya çıkmıştı. Beats’i bünyesine katan ancak uzun süredir yeni Beats modelleri (Edition’lar hariç) karşımıza çıkmayan Apple, bu yıl sessizliğini bozacak.

Powerbeats Pro nasıl olacak?

Beats’in Powerbeats modeli bu yıl AirPods gibi tamamen kablosuz bir model ile karşımıza çıkacak. İzolasyon konusunda oldukça başarılı olan Powerbeats serisinin, Pro modeli ile ANC yani aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olması bekleniyor.

Apple Arcade duyuruldu! İşte oyun servisi Apple Arcade hakkındaki detaylar!

Ayrıca Powerbeats’in Pro modeli AirPods gibi şarj kutusu ile gelecek. Ben gibi beyaz rengi pek haz etmeyenler için Powerbeats’te renk konsunda siyah tercih edilecek. Muhtemelen Beats ile özdeşleşen kırmızı siyah renkleri bu kulaklıkta da yer verilir.

Powerbeats Pro

2019 yılı bitmeden tanıtılacak olan Beats’in kablosuz kulaklığının 1.500 TL ila 1.800 TL arasında fiyata sahip olmasını bekliyorum.