ASUS ZenWatch Piyasaya Sürüldü

xl xl Asus ZenWatch press

Geçtiğimiz ay düzenlenen IFA 2014 kapsamında resmi olarak tanıtılan ASUS ZenWatch, başta Japonya olmak üzere bazı Asya ülkelerinde satışa sunuldu.

Son dönemde hızla yükselen giyilebilir cihazlar pazarının büyüsüne kapılan teknoloji devleri arasına Tayvanlı bilgisayar üreticisi ASUS da katılmış ve giyilebilir cihazlar alanındaki ilk ürünü olan ASUS ZenWatch‘u geçtiğimiz ay Berlin’de düzenlenen IFA 2014 kapsamında resmi olarak tanıtmıştı. Google’ın giyilebilir cihazlara yönelik olarak geliştirdiği Android Wear işletim sistemini kullanan ZenWatch, IFA 2014 kapsamında kullanıcılarla buluşmuş olsa da akıllı saatin ne zaman piyasaya sürüleceği hakkında resmi bir açıklama yapılmamıştı.

ASUS_ZenWatch

IFA 2014’ün ardından ASUS‘un ilgiyle karşılanan ilk akıllı saati hakkında sessiz kalması merak uyandırmış olsa da, kısa süre sonra firmanın sadece sınırlı sayıda ZenWatch’a sahip olduğu için arka planda kalmayı tercih ettiği ortaya çıkmıştı. Üretim aşamasında yaşanan sıkıntılar Tayvanlı bilgisayar üreticisinin ASUS ZenWatch‘u dünya genelinde satışa sunmasının önüne geçmiş olsa da, merakla beklenen akıllı saat bazı Asya ülkelerinde bugün satışa sunuldu. Başta Japonya olmak üzere çeşitli Asya ülkelerinde piyasaya sürülen akıllı saatin fiyatı ise 275 dolar olarak belirlendi.

Battlefield 5 2016 Yılında Satışa Sunulacak