Windows 10 İlk Yanlış Hamlesini Yaptı

Windows 10 575

Windows 10 için yayınlanan yeni güncellemede OneDrive kullanım şeklinin değişitirilmesi, deneme sürümünün kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı

Merakla beklenen yeni işletim sistemi Windows 10‘u 30 Eylül’de düzenlediği basın toplantısıyla resmi olarak tanıtan Amerikalı teknoloji devi Microsoft, işletim sisteminin deneme sürümünü kullanıcılarla paylaştı ve kısa sürede 1 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya ulaşmayı başardı. Yenilikçi tasarımı ve tüm cihazları tek çatı altında birleştiren yapısıyla dikkat çeken Windows 10 kullanıcılar tarafından talep edilen birçok özelliği geri getirdi ve böylece Windows 8’le hayal kırıklığına uğrattı kullancıların gönlünü kazanmayı başardı.

Windows_10

Beğeniyle karşılanan Windows 10‘un bu başarısıyla yetinmeyen Microsoft, deneme sürümünü yayınladığı günden beri işletim sistemini geliştirme amacıyla yeni güncelleştirmeler yayınlamaya devam ediyor. Kullanıcılardan gelen geri dönüşler çerçevesinde hazırlanan bu güncellemeler şu ana kadar memnuniyetle karşılanmış olsa da, yayınlanan son güncelleme beraberinde eleştirileri de getirdi ve Windows 10’un da hatasız olmadığını gösterdi. Yayınlanan bu yeni güncellemenin ardından OneDrive bulut servisindeki dosyalara ulaşma konusunda zorluklara karşılaşan kullanıcılar, bu durumdan rahatsızlıklarını dile getirdiler.

Windows Phone 8 Kullanan Tüm Lumia’lar Güncellenecek