Angry Birds temalı ilk cafe açılıyor!

Angry Birds temalı ilk cafe açılıyor!

Bir zamanlara damgasını vuran Angry Birds şimdi temalı bir cafe olarak karşımıza çıkacak. İşte tüm detaylar.

Angry Birds yıllardır çok sevilen bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun piyasaya sürülmesinin ardından 13 yıl geçmesine rağmen geliştirici Rovio, Sega tarafından yaklaşık 776 milyon dolara satın alınıyor. Üstelik Rovio, 8 Temmuz Cuma günü ilk Angry Birds temalı restoranını açıyor. Cafe temalı kekleri, hamur işlerini ve diğer ikramları sunarak oyunu seven ve değişik bir deneyim yaşamak isteyen herkese kapısını açıyor.

İnşaat ekibi SCG America ile ortaklık yapan Rovio, “sonsuz mutfak ikramları, parlak görseller, en yeni Angry Birds Oyunları ve etkileşimli teknoloji” vaat ediyor. Girişin dışında “Instagrammable” NYC temalı heykeller, bir tavan resmi ve estetik bir çok içerik yer alacak. Böylece sosyal medyanız için güzel fotoğraflar çekebileceksiniz. “Yuva benzeri hasır sandalyeler, kuş cenneti grafikli duvar kaplamaları, yavruların, yavru kuşların dolaştığı raflarda tropik bitkiler” de göreceksiniz.

Angry Birds temalı ilk cafe açılıyor!

Henüz menü bilgisi mevcut değil ancak basın bülteninde “nefis mevsimlik pastalar ve hamur işlerinden” bahsediliyor ve sağlanan fotoğrafta çoğunlukla tatlılar, şekerlemeler ve diğer tatlılar gösteriliyor. Ayrıca, parti müdavimleri için özelleştirilebilir Angry Birds temalı hediye çantaları da dahil olmak üzere VR oyunları ve ikramları sunacak “yuvalarda” veya “odalarda” özel partilere ev sahipliği yapılacak. Oyun popülerliğini kaybetti ancak hala tema olarak sevenleri mevcut diyebiliriz.

Samsung, yeni katlanabilir telefonlarını 26 Temmuz’da tanıtacak