Batman V Superman Yıldızından, Garip Açıklamalar!

batman v superman movie image

2016 yılının en merakla beklenen filmi Batman V Superman: Dawn of Justice, 25 Mart 2016’da ülkemizde gösterime girecek. Filmde Superman rolünü canlandıran Henry Cavill ise, garip açıklamalarıyla tepki çekti desek yanlış olmaz.

Özellikle bilim kurgu ve çizgi roman müdavimleri, iki hafta içerisinde gösterime girecek Batman v Superman: Dawn of Justice’i merakla bekliyor. 250 milyon dolarlık yapım bütçesine sahip filmin, nispi bir rahatlıkla 1.5 milyar dolar gişe hasılatının üstüne çıkacağı, benzerleri Avengers ve X-Men baz alındığında kesin gibi gözüküyor.

Ne var ki filmde, Superman’i canlandıran Henry Cavill son açıklamalarıyla, çizgi roman severlerin haklı tepkisini üzerine çekti.

Batman V Superman

Henry Cavill, “Man of Steel sayesinde, sinema tutkunları beni tanıdı. Ancak üstlendiğim rolü, ‘sanata katkı! amacıyla üstlenmedim. Verilen para hayal gördürecek nitelikteydi. Böyle bir ücret sayesinde, hayatınızı büyük keyif içinde yaşayabilirsiniz. Güzel bir ev gördüğümde, ‘Evet çok param var, burayı satın alabilirim’ ifadelerini kullanabiliyorum.  Bu evi, keyifle döşemek için de söz konusu parayı kullanabilirim. Artık, Yeni Zelanda Hava Yolları’nda ekonomik sınıfta uçuş yapmak zorunda değilim. Bu çok ufak bir şey gibi görünebilir ancak, insan hayatında önemli bir lüks. Ekonomi sınıfında uçmak berbat, business class ise bambaşka bir dünya” açıklamasında bulunarak, çok kişiyi şaşırttı.

250 milyon dolar bütçeyle geliştirilen Batman V Superman’de; Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons, Holly Hunter ve Gal Gadot gibi popüler ve usta isimler yer alıyor.