Batman hayranları Robert Pattinson’ın aldığı parayı öğrenince şok oldu

Batman hayranları Robert Pattinson'ın aldığı parayı öğrenince şok oldu

Büyük gişe rekorları kıran bir seride başrolü oynarsanız ciddi anlamda paralar kazanmanız muhtemeldir. Batman gibi klasik bir seride oynuyorsanız özellikle aldığınız para çok ciddi olmalı. Serinin hayranları, Batman rolünde oynayan Robert Pattinson’un aldığı paraya ise şok oldu. İşte detaylar.

Daha önce popüler serilerde oynayan bir başka isim Robert Downey Jr , Avengers: Endgame’den 75 milyon dolar kazanmıştı. Benzer şekilde, Chris Hemsworth, Kenneth Branagh’ın Thor filminde baş kahramanı oynayarak 150.000 dolar elde etmişti. Şimdi ise popüler bir seride karşımıza Twilight filminden tanıdığımız Robert Pattinson çıkacak. Pattison, 2022 yılında çıkacak olan Batman filminde başrol oynayacak.

Batman hayranları Robert Pattinson'ın aldığı parayı öğrenince şok oldu

Oyuncunun kazanacağı para ise hayranları şok etti. Pattinson, ünlü serideki rolüyle servet değerinde para kazanacak. Oyuncunun alacağı para ise şimdiden dillere düştü. Sosyal medya platformu Twitter’da “Kara Şövalye olarak ilk kez 3 milyon doları cebe indirdi.” yorumları yapıldı. Oyuncunun kazandığı paraya “3 milyon dolar, hayal gücünün bile ötesinde” “Artık Pattison’un çalışmasına gerek kalmadı.” şeklinde yorumlar yapıldı. Gerçekten de böylesi bir kazanç uzun süredir görülmedi. Serinin hayranları da konuyla ilgili tepkisinde gecikmedi. “Thor: Love and Thunder için Chris Hemsworth’a 20 milyon dolar ödenirken, The Batman için Robert Pattinson’a 3 milyon dolar ödeniyor. Robert Pattinson’ın oyunculuk yelpazesi düşünüldüğünde bu ücret farkı biraz şaşırtıcı değil mi?” yorumları yapıldı. Twilight da bir vampir olarak tanıdığımız Pattinson Batman rolü ile ne kadar başarılı olacak göreceğiz.

Honor Google dopingiyle satışlarını arttırdı