Batman: Arkham Knight Çıkış Tarihi Belli Oldu

Batman Arkham Knight Çıkış Tarihi Belli Oldu

Arkham serisini devam ettirecek olan Batman: Arkham Knight hakkında açıklamalarda bulunan seslendirme sanatçısı Kevin Conroy, oyunun çıkış tarihini açıkladı.

Çizgi roman ve sinema dünyasının en sevilen kahramanları arasında yer alan Batman’i başarıyla oyun dünyasına taşıyan Arkham serisinin yeni oyunu Batman: Arkham Knight, geçtiğimiz aylarda resmi olarak duyurulmuştu. Rocksteady Studios tarafından geliştirilen oyun ilk duyurulduğunda 2014 yılının sonbaharında çıkacağı belirtilmiş olsa da, geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklamayla oyunun çıkış tarihinin ertelenediği duyurulmuştu.

Batman_Arkham_Knight_DG

Batman: Arkham Knight‘ta serinin hayranlarına mümkün olan en iyi Batman deneyimini sunmak isteyen Rocksteady Studios, yeni oyunda hazırladığı açık dünyayı kusursuz hale getirebilmek için oyunu ertelemek zorunda kaldıklarını açıklamıştı. 2015 yılına ertelendiği belirtilen Arkham Knight‘ın ne zaman piyasaya sürüleceği hakkında net bir tarih stüdyo tarafından belirtilmemiş olsa da, seride Batman’i seslendiren Kevin Conroy oyunun çıkış tarihini açıkladı. Ertelenmenin nedeni olarak oyunun muhteşem yapısını gösteren Conroy, Batman: Arkham Knight’ın 2015 yılının Ocak ayında piyasaya sürüleceğini söyledi.

Rise of the Tomb Raider Xbox 360 ve PlayStation 3′e de Geliyor