Batman: Arkham Knight Çıkış Tarihi Açıklandı

Batman Arkham Knight Hakkında Açıklamalar

Batman: Arkham serisini sona erdirecek olan Batman: Arkham Knight için meraklı bekleyiş devam ederken, oyunun çıkış tarihi resmi olarak açıklandı.

Warner Bros bünyesinde yer alan Rocksteady Studios tarafından geliştirilen ve popüler kültürün en sevilen karakterleri arasında yer alan Batman’i başarıyla oyun dünyasına taşıyan Batman: Arkham serisi, önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek olan Batman: Arkham Knight ile başarılı yolculuğunu tamamlamaya hazırlanıyor. İlk açıklandığında 2014’ün Ekim ayında yayınlanacağı açıklanan oyunun 2015’e ertelenmesi serinin hayranlarında hayal kırıklığı yaratmış olsa da, aradan geçen sürede oyundan yayınlanan görüntüler bu hayal kırıklığını fazlasıyla gidermeye yetti.

Batman_Arkham_Knight (1)

Batman: Arkham serisine Batmobile’ı ekleyecek ve oyunun geçtiği açık dünyayı daha da genişletecek olan Batman: Arkham Knight için meraklı bekleyiş devam ederken, oyunun çıkış tarihi de resmi olarak açıklandı. Warner Bros ve Rocksteady Studios tarafından yayınlanan açıklamada PlayStation 4, Xbox One ve PC’ye yönelik olarak hazırlanan Batman: Arkham Knight’ın 2 Haziran’da satışa sunulacağı duyuruldu. Üstelik oyun için ön sipariş veren oyunseverler, birçok özel içeriği barındıran özel versiyonlara da sahip olabilecekler.

Destiny En Çok Ön Sipariş Alan Orijinal Oyun Oldu