Apple Watch 8 ısınma sorunu mu yaşıyor?

Apple watch kanseri

Akıllı saat pazarının tartışmasız lider ismi olan Apple, yeni nesil Watch modellerini kısa süre önce satışa sunmuştu. Fakat bazı kullanıcılar yeni nesil Watch modelinin gereğinden fazla ısındığı konusunda şikayetçi oldu. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Apple Watch 8 ısınma sorunu mu yaşıyor? Giyilebilir teknoloji pazarının lider ismi konumunda yer alan Apple kısa bir süre önce yeni akıllı saat modellerini tanıtmıştı. Cupertino merkezli şirket Watch Series 8 serisiyle teknoloji tutkunlarının karşısına çıktı.

Apple, Apple Watch Series 6 resmi programından çıkardı

Apple Watch 8’in en önemli özelliği daha gelişmiş sensorlere sahip olmasıydı. Tasarım anlamında Watch Series 7 ile benzer çizgilere sahip olan saatte EKG çekme özelliği ve kandaki oksijen oranını ölçme özelliği gibi fonksiyonlar da yer alıyordu.

Apple Watch Series 8 ateşiniz olup olmadığını tespit edecek!

Apple Watch 8 ısınma sorunu mu yaşıyor?

Apple’ın şimdiye kadar satışa sunduğu Watch modellerinde herhangi bir sorun ortaya çıkmamıştı. Ta ki şimdiye kadar. Geçtiğimiz gün Reddit üzerinde bir kullanıcı Watch 8 model akıllı saatinin durup dururken aşırı ısındığı ve hasar aldığı bilgisini paylaştı.

İşte akıllı saat pazarında son durum

İddiaya göre saat üzerinde aşırı ısınmadan ötürü hasar da oluşmuş durumda. Şimdilik başka bir kullanıcının bu tarz bir sorunla karşı karşıya kalıp kalmadığı bilinmiyor.

Hali hazırda Apple Watch 8 ile ilgili bir açıklama gelmiş değil. Fakat diğer W8 modellerinde de benzer sorunlar ortaya çıkarsa Apple bu saatleri geri çağırmak zorunda kalabilir. Çünkü sorun yazılım odaklı görünmüyor.

Cyberpunk 2077’ye yıldız bir isim daha ekleniyor