Avea’dan Özel indirim kampanyası

ogretmenlergunu mailing4

24 Kasım Pazar günü, öğretmenini hoş bir hediyeyle sevindirmek isteyen Avealılara, Sevil Parfümeri, ÇiçekSepeti ve Nezih Kitabevi’nden yapacakları alışverişlerinde yüzde 30’a varan indirimler sunuyor.

Sunduğu cazip kampanyalarla müşterilerinin hayatını kolaylaştıran Avea, Öğretmenler Günü’ne özel bir kampanyaya imza atarak; 24 Kasım Pazar günü geçerli olmak üzere Sevil Parfümeri, ÇiçekSepeti ve Nezih Kitabevi’nden yapacakları alışverişlerde Avealılara özel indirim avantajları sunuyor.

ogretmenlergunu

“Avea Öğretmenler Günü Kampanyası” dahilinde Sevil Parfümeri’den yapacakları her 100 TL alıverişe 50 Sevil Para hediye, ÇiçekSepeti’nden yapacakları çiçek ve gurme ürün alışverişlerinde yüzde 15, seçili ürünlerde ise yüzde 30 indirim kazanacak olan Avealılar, Nezih Kitabevi’nde bulunan Penshop’tan çeşitli markalara ait satın alacakları prestij kalemler, Le Color ajanda ve takvimler, Paperblanks ajanda ve not defterlerinde de yüzde 30 indirim fırsatından yararlanacaklar.

Kampanyadan faydalanmak isteyen Avealıların; markanın adını (NEZIH, CICEKSEPETI, SEVIL) yazıp 5060’a göndermeleri ve gelen şifreyi, kampanyadan yararlandıkları mağaza kasalarındaki yetkili kişilere iletmeleri yeterli oluyor.

Google’den Gazete Bayiisi