Ayı sezonu mu geldi! Yatırımcılar endişeli!

Amazon, kripto para ile ödeme kabul edecek!

Kripto paralarda beklenen artış sinyalinin bir türlü gelmemesi, yatırımcıları da tedirgin etmiş durumda. Peki uzun süredir dillendirilen ayı sezonuna giriş yapmış olabilir miyiz? İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Ayı sezonu mu geldi! Yatırımcılar endişeli! Son dönemde kripto paraların hayli popüler olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle de Türkiye’de kripto paralara karşı muazzam bir ilgi var. Bu ilginin genel nedeni son birkaç ayda kripto paraların büyük değer kazanması.

Ayı sezonu

Şu sıralar ise bu cicim ayları geride kalmış gibi görünüyor. Çünkü son birkaç gündür kripto paralarda muazzam bir düşüş söz konusu. Bu durum ister istemez akıllara aynı soruyu getiriyor. Yoksa ayı sezonu mu geldi?

Ayı sezonu

Ayı sezonu mu geldi! Yatırımcılar endişeli

Bilmeyenler için ufak bir anımsatmada bulunalım. Ayı sezonu kripto paraların değer kaybettiği ve sürekli ekside kaldıkları bir dönem. Piyasada uzun süredir boğa sezonu yaşanıyordu. Bu boğa sezonunda pek çok kripto para değerini 3 – 4 kat arttırdı.

Peki bu durum ne zaman düzelecek? Kripto para piyasasında şu andaki tablo çok da parlak görünmüyor.

Ayı sezonu

BTC‘nin değeri düşünce otomatik olarak diğer kripto paraların da değeri düşüyor. Sonuç olarak ortada büyük bir belirsizlik olduğunu söyleyebiliriz.

Dip not olarak belirtelim. Kripto paralarla ilgili bu ve benzeri içeriklerimiz tamamen bilgi verme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.

En güçlü hacker araçları artık devletlerin elinde değil