Avengers Endgame için Thanos fragmanı yayınlandı

maxresdefault 2

2019’un şüphesiz en çok beklenilen filmlerinden biri olan Avengers Endgame için özel bir tanıtım videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

26 Nisan’da vizyona girecek olan yeni Avengers filmi, Marvel evrenindeki tüm dengeleri kökünden değiştirecek. Malum, geçtiğimiz yıl seyirciyle buluşan Avengers Infinity War, Thanos’un zaferiyle sonuçlanmıştı. Tüm kainattaki canlıların yarısının öldüğü film sonrası, Avengers ekibi Thanos’u durdurup, bu trajediyi geriye çevirmek için harekete geçecek.

Sonuç olarak Avengers’ın kazanacağını biliyoruz. Çünkü Infinity War’da ölen karakterlerden biri olan Spider-Man’in yeni filmi, Avengers Endgame sonrasında vizyona girmiş olacak.

Asıl soru işareti ise Avengers ekibinin Thanos’u nasıl alt edeceği. Marvel’ın şimdiye kadar yayınladığı tanıtım videolarından film hakkında birşeyler çıkarmak hayli güçtü. Hatta şimdiye kadar filmin kötü karakteri Thanos’u bile görememiştik.

Geçtiğimiz gün yayınlanan yeni tanıtım videosu ile birlikte Thanos da ilk defa ortaya çıktı. Dilerseniz bu videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

Avengers Endgame için nefes kesen tanıtım videosu

Yayınlanan yeni video ile ortaya çıkan bir diğer detay da Captain America ve Iron Man’in sonunda barışması. Malum ikili Civil War filminden bu yana birbirleri ile görüşmüyorlardı. Stark ve Rogers’ı yayınlanan fragmanda el sıkışırken görüyoruz. Bu da Marvel evreninin iki ana karakterinin son kez de olsa beraber hareket edeceklerini gösteriyor. Bakalım Endgame seyircilerin beklentilerini karşılayabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.