Avea’dan iPhone 5S ve 5C Fırsatları!

iphoneturkey biz iphone 5S inceleme 01

Avea, yaptığı basın açıklamasında, Apple iPhone 5S ve iPhone 5C için sunduğu avantajlı fırsatlar hakkında bilgi verdi.

Türkiye’nin popüler servis sağlayıcılarından Avea, müşterileri için hazırladığı iPhone 5S ve 5C kampanyalarına açıklık getirdi. Açıklamadaki önemli kalemlerini okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Yeni günün ilk dakikalarında satışına başlanan ve Türkiye’de de sabırsızlıkla beklenen iPhone’un en yeni modellerinden iPhone 5s’in ilk satışı ise Avea CEO’su Erkan Akdemir tarafından gerçekleştirildi.

2013 11 1 15 58 3 264

Avealılar heyecanla beklenen iPhone 5s’e tarifeye ek 35TL’den; iPhone 5c’ye ise tarifeye ek 22 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabiliyorlar. Avea satış kanalından iPhone 5s’e 2.149TL, iPhone 5c’ye 1.799TL peşin ödeyerek sahip olmak isteyenlere ise Avea ilk 3 ay 250 MB internet hediye ediyor.

Avea, iPhone meraklılarının sabırsızlıkla beklediği iPhone 5s ve iPhone 5c’yi çok özel ve avantajlı fiyatlarla dün gece yarısından itibaren satışa sundu. iPhone 5s’in ilk satışını ise Avea CEO’su Erkan Akdemir tarafından gerçekleştirildi.

Avea, yeni iPhone modellerinin Türkiye’de satışa sunulması kapsamında Bağdat Caddesi’ndeki yeni mağazasında 19.00-03.00 arasında özel bir gece düzenledi.

İlk iPhone 5s satışını için Avea CEO’su Erkan Akdemir yazarkasanın başına geçti

Saatler gece yarısı 00.00’ı gösterdiğinde Avea CEO’su Erkan Akdemir gecenin ilk iPhone 5s cihaz satışını gerçekleştirdi. Gecede iPhone 5s ve iPhone 5c kazanma şansı yakalayan talihliler de cihazlarını Erkan Akdemir’in elinden aldı. Akdemir, ilk satışın başladığı ilk 10 dakika içerisinde 3 kişiye iPpone 5s satışı gerçekleştirdi.

Satış sonrası kısa bir açıklama da yapan Erkan Akdemir şunları söyledi: “Bu gece burada müşterilerimizle bu heyecana ortak olmak, ama en önemlisi birebir satış yapmak  çok güzel bir deneyim. Müşterilerimiz en yeni trendleri ve ürünleri Avea ile herkesten önce sahip olabileceklerini biliyorlar. Gerçekleştirdiğimiz Sade, Ekonomik ve Çeşitli tarife ve kampanyalarımızla ‘Akıllara’ hitap ettik ve bunun sonucunda da 2013 yılı Eylül sonu itibariyle akıllı cihaz sahiplik oranımızı yüzde 33’e yükselttik. Bu yarışın kazananı olduk çünkü, Türkiye’de mobil bağlantıyı uçtan uca bir organizasyonla yönetmeye ilk biz başladık. Mobil Bağlantı Direktörlüğü altında bütün aksiyonlarımızı birleştirdik ve mobil bağlantıyı oluşturan; içerik, erişim ve terminal katmanlarını bir arada yönetirken; bunu en iyi ve avantajlı tariflerle de birleştirdik.  Bunun karşılığını da akıllı cihazlarda yüzde 33 penetrasyon oranıyla aldık. Yani neredeyse her 3 Avea müşterisinden biri, artık akıllı telefon kullanıyor. Bu kapsamda da en uygun iPhone 5s ve 5c tekliflerini yine biz sunuyoruz.”

Avealılar sabırsızlıkla beklenen iPhone 5s’e tarifeye ek 35TL’den; iPhone 5c’ye ise tarifeye ek 22 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabiliyorlar.

Dünyanın en gelişmiş akıllı telefonu olan iPhone 5s, 16GB, 32 GB ve 64 GB olacak şekilde üç farklı kapasiteye sahip altenatifleriyle sunulurken; şimdiye kadar üretilen en renkli iPhone modeli olarak dikkat çeken iPhone 5c ise 16GB ve 32GB modelleri ile satışa sunuldu. iPhone 5s’e 2.149TL, iPhone 5c’ye 1.799TL peşin ödeyerek sahip olmak isteyenlere ilk 3 ay 250 MB internet Avea tarafından hediye ediliyor.