AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor?

AUZEF sınav sonuçları

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi sınav sonuçlarını merak edenler, sınav sonuçlarının açıklanma zamanını merak etmeye başladı. 

İstanbul Üniversitesi’nden yapılan duyuruda, AUZEF sınav sonuçları ve açıklama zamanı için bilgi verildi.

AUZEF sınav sonuçları için tarih verildi mi?

1-14 Haziran tarihleri arasında yapılan ara sınavların sonuçları için AUZEF henüz bir tarih vermedi. Ancak kurum, önümüzdeki sınavların tarihlerinin kesinleştiğini hatırlattı.

Buna göre, AUZEF 2020 Sınav Takvimi şöyle olacak:

1 HAZİRAN-14 HAZİRAN (ARA SINAV-VİZE)
10 TEMMUZ-20 TEMMUZ (BİTİRME-FİNAL)
10 AĞUSTOS-21 AĞUSTOS (TELAFİ-BÜTÜNLEME)
17 EYLÜL-18 EYLÜL (MEZUNİYETE ÜÇ DERS SINAVLARI)

Öğrenciler AZUEF duyurularını, kurumun web sitesi üzerinden düzenli olarak takip edebilirler.

Apple kumar mı oynatıyor? Savcılar şirketin peşinde!

Pandemi nedeniyle AZUEF sınavları bu sene çevrimiçi olarak uzaktan yapılmıştı.

AUZEF sınav sonuçları

Pek çok üniversite ve eğitim kurumu pandemi nedeniyle sınavlarını online olarak gerçekleştirirken, öğrencilerin sınav tarihlerine ve sonuçlarına online erişiminde de sorun çıkmaması için dikkat tavsiye ediliyor.

Öğrencilerin dijital eğitimde mağdur olmamaları için, dahil oldukları kurumun tüm duyurularını dikkatle takip etmeleri ve duyurulardaki uyarılara uymaları gerekiyor.

Çevrimiçi yapılan sınavlarda ise, sınav başlamadan önceki yarım saat içinde tüm hazırlıkların bitirilmesi ve öğrencinin tamamen sınava odaklı olması çok önemli. Ev ortamındaki sınavlarda, öğrenciler sınavların ciddiyetini anlamayabiliyorlar ve bu nedenle zaman kaybedip sınavdan kötü sonuçlar alabiliyorlar. Sınavların, çevrimiçi olması ve öğrencilerin evden katılması, sınavların ciddiyetini azaltmıyor. Öğrenciler, hayatlarını etileyecek diplomalarını ve mezuniyetlerini bu sınavlara göre elde ediyorlar.