Pornhub VPN hizmetini duyurdu: VPNhub!

VPNhub

Yetişkin içerikli site olan Pornhub, bugün sürpriz bir şekilde VPN hizmeti olan VPNhub uygulamasını kullanıma sundu.

Yetişkin içerikli site olan ve ülkemizde yıllardır engelli olan Pornhub, bugün sürpriz bir şekilde ücretsiz VPN hizmetini duyurdu. VPNhub olarak isimlendirilen bu VPN uygulaması, Android, iOS, Windows ve macOS platformlarında yer alması ile dikkat çekiyor. Peki, Pornhub’ın VPN uygulaması kullanıcılara neler sunuyor?

Pornhub’dan VPNhub!

VPNhub uygulaması kullanıcılarına 7 günlük deneme sürümü sunuyor. Eğer daha yüksek hızda VPN istiyorsanız, uygulamanın aylık 57,99 TL ve yıllık 244,99 TL olan Premium paketini satın almanız gerekiyor.

Diğer VPN hizmetlerinden kat ve kat pahalı olan Pornhub’ın VPN servisi, parasını maalesef ki haketmiyor gibi görünüyor.

VPNhub

VPN uygulamasının bünyesinde; Amerika, İngiltere, Avustralya, Brezilya, Fransa, Güney Kore, Hollanda, İspanya, İsveç, Japonya, Kanada ve Singapur lokasyonları yer alıyor.

Windows 10 için yeni güncelleme çıktı!

Tüm VPN uygulamalarında olduğu gibi gizliliğin ön planda tutulduğu Pornhub’ın VPN uygulaması, şimdilik emekleme aşamasında diyebiliriz.

Güvenliğiniz için VPN kullanıyorsanız, bu tarz uygulamalar yerine antivirüs firmalarının uygulamalarına yönelmenizi tavsiye ediyoruz.

Pornhub’ın VPN uygulamasını merak ediyorsanız, uygulamayı buradan indirebilirsiniz. Son olarak bu VPN hizmetinin henüz ülkemizde engellenmediğini belirtelim.