Asus Zenfone 4 Selfie Lite Resmileşti

slf

Asus, Zenfone 4 ailesine bir yeni üye daha ekledi. Zenfone 4 Selfie Lite  bugün itibariyle resmileşti. İşte akıllı telefonun özellikleri ve diğer tüm detayları.

Tayvanlı şirket, yepyeni alternatifini bugün resmiyete kavuşturdu. Zenfone 4 Selfie ve Pro’ya ek olarak gelen cihaz daha mütevazı özellikleriyle kullanıcıların ilgisini çekmeyi hedefliyor. Asus Filipin web sitesinde gösterilmeye başlayan cihaz, ZB553KL model numarasını taşıyor.

13 MP’lik f/2.0 led flaşlı ön kamerasıyla öne çıkmayı başaran Zenfone 4 Selfie Lite, arka kısımda da 13 MP’lik bir sensöre yer vermiş. 5.5 inçlik ekran boyutuyla herkese hitap etmek isteyen şirket, çözünürlüğü 720p’de bırakarak cihazın alt seviye özelliklerini desteklemiş. Giriş seviyesi telefonun diğer özellikleri arasında ise Snapdragon 425 işlemci, 2 GB RAM, 16/32 GB depolama, 7.9 mm incelik, Android Nougat işletim sistemi yer alıyor. Güncel kura göre Selfie Lite’ın fiyatı 160 dolara yakın görünüyor. Özellikle uygun fiyatta iyi özçekim yapabilen bir telefon arayanlar için güzel bir alternatif olacak.