Asus Zenfone Selfie Limited Edition gözüktü

asus zenfone selfie

Asus’un sınırlı sayıda satılacak olan modeli Zenfone Selfie Limited Edition ortaya çıktı. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Asus Zenfone Selfie Limited Edition şu özelliklere sahip olacak: 64 Bit destekli 8 çekirdekli İşlemciye sahip Qualcomm’un Snapdragon 615 yongaseti.

Snapdragon 615 yongasetine, Adreno 405 Grafik İşlemcisi güç katacak. 3 GB Ana Bellek de cihaz için yeterli görülmüş. 5.5 inçlik IPS LCD Ekranın camı Corning’in Gorilla Glass 4 camı ile kaplanmış.

Ekran; Full HD: “1920×1080” çözünürlüğüne sahip olacak. 32 GB dâhili depolama alanına sahip cihazın depolama alanını micro – SD kart girişi ile 128 GB’ye kadar arttırabilirsiniz.

3000 mAh batarya telefona güç katıyor. Çift-SIM kart girişi ve 4G LTE de telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor. Telefonun kasası Pembe 3 boyutlu Kristal bir yapıya sahip.

asus zenfone selfie

Telefon ilk olarak Çin’de satışa çıkacak. Zenfone Selfie Limited Edition, normal sürüme oranla daha iyi bir performansa sahip.

Cihazın hangi fiyata satılacağı ise şimdilik bilinmiyor. Konuyla ilgili yeni bilgiler edindikçe bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Rainbow Six: Siege çıkış videosu!