Asus Zenfone’da Selfie Olacak Mı?

asus zenfone 1

Bu yıl akıllı telefon pazarında çıtasını yükseltmek isteyen Asus, ağırlıklı olarak ZenFone 2 modeli ile ilerlemeyi amaçlıyor.

Ancak firmanın farklı kategorilere yönelik hamleleri de olacak gibi gözüküyor. ZenFone Zoom modeli ile akıllı telefonlarda daha iyi bir kamerayla tüketicileri hedefleyen Asus, şimdi de selfie tutkunlarına hitap etmeye hazırlanıyor.

İddialara göre Asus ZenFone Selfie adında yeni bir akıllı telefon modeli de yoldaymış. Gelecek ay itibariyle tanıtılması beklenen ZenFone Selfie modelinde hem ön hem de arka kamera LED flaşlı 13 megapiksel çözünürlüğünde bir sensör barındıracak.

asus zenfone-1

Ancak arka kamerada lazer odaklamalı sistem belirleyici unsur olacak. LG modellerinden hatırladığımız lazer tabanlı otomatik odaklama, kameranın odaklanması esnasında kızılötesi ışınlar yayarak daha hassas ve daha hızlı bir şekilde odaklanma yapılmasını sağlıyor.

Asus ZenFone Selfie modelinde 5.5 inçlik bir ekran yer alacağı belirtilirken tasarım anlamında da ZenFone 2 çizgilerini aynen benimseyecek. Bu cihaz yanında Asus’un ZenPad adında yeni bir tablet serisi tanıtması da bekleniyor.

Cyberpunk 2077’nin Çıkış Tarihi Hakkında Yeni Bilgi Geldi