Asus bu reklamla rakiplerini kızdıracak! – Video

asus zenfone reklami

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi Asus, ZenFone 2 ve ZenFone Selfie modelleri için yeni bir reklam filmi yayınladı. Firma bu reklamla rakiplerini çok kızdıracak. Reklamın detayları ve videosu haberimizde.

asus-zenfone-reklami

Son yıllarda ZenFone serisi telefonlarla pastadan büyük bir dilime sahip olan Asus, güncel modelleri için yeni bir reklam filmi yayınladı. ZenFone 2 Laser ve ZenFone Selfie modelleri için yapılan reklam filmi, telefonun dayanıklılığını ön plana çıkarıyor.

İlgili reklamı aşağıda izleyebilirsiniz. Reklamda üç adet aşçı, yemek için bir şeyler doğruyor. ZenFone sahibi aşçı, kesme tahtası olarak kendi telefonunu kullanıyor. Telefonun ekranının sağlamlığına dem vuran firma, rakiplerine taş atıyor. Gorilla Glass 4 ile korunan 5.5 inç büyüklüğündeki ekranın, rakiplerinden iki kat daha fazla dayanıklı olduğu vurgulanıyor. Ayrıca ekranın düşmelere karşı da 2 kat daha dayanıklı olduğu ve rakiplerine göre benzer koşullarda düşürüldüğünde kırılma ihtimalinin %85 daha az olduğu iddia ediliyor. Reklamı aşağıdan izleyebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz. Siz telefonunuzu kesme tahtası olarak kullanabilir misiniz?

iPhone 7’ye Eldiven Desteği