ASUS ZenFone 2 Nihayet Piyasaya Sürüldü

ASUS ZenFone 2

CES 2015 kapsamında resmi olarak tanıtılan ASUS ZenFone 2 nihayet satışa sunuldu ve düşük maliyetli versiyonlarıyla kullanıcıları memnun etmeyi başardı.

Yeni amiral gemisi akıllı telefonu ASUS ZenFone 2‘yi Ocak ayında Las Vegas’ta düzenlenen Consumer Electronics Show 2015 kapsamında resmi olarak tanıtan Tayvanlı teknoloji devi ASUS, merakla beklenen yeni telefonunu nihayet piyasaya sürmeye hazır görünüyor. Şimdilik sadece ASUS’u anayurdu olan Tayvan’da bulunan ASUS ZenFone 2, 5 ve 5.5 inç olmak üzere iki farklı versiyonla satışa sunuldu.

ASUS_ZenFone_2

ASUS ZenFone 2‘nin sonunda piyasaya sürülmesiyle birlikte, telefonun fiyatının ne olacağıyla ilgili bir süredir devam eden tartışma da son bulmuş oldu. Zenfone 2 ilk açıklandığı kadar düşük maliyetli olmasa da, iddia edildiği kadar pahalı da olmadı. Telefonun daha önce AliExpress’te 440 dolar olarak görülen 4 GB RAM’li versiyonu, yaklaşık 285 dolara satışa sunuldu.

ZenFone 2’nin 2 GB RAM’li versiyonu ise üç farklı alternatifle satışa sunuldu. 5.5 inç ekran ve 32 GB dahili hafızaya sahip olan alternatif 221 dolara, 5.5 inç ekran ve 16 GB dahili hafızaya sahip olan alternatif 190 dolara ve 5 inç ekran ve 16 GB dahili hafızaya sahip olan versiyon ise 158 dolara kullanıcıların beğenisine sunuldu.

WhatsApp Sahte Uygulama Kullananları Temizleyecek