ASUS ZenFone’dan Yeni Görüntüler Yayınlandı

ASUS ZenFone 575

ASUS’un CES 2015 kapsamında resmi olarak tanıtması beklenen ASUS ZenFone’dan yayınlanan yeni görüntüler sayesinde çift kamera sistemi gün yüzüne çıktı.

Önümüzdeki ay Las Vegas’ta düzenlenecek ve merakla beklenecek birçok cihazın çıkışına sahne olacak olan Consumer Electronics Shows 2015 yaklaştıkça etkinlik kapsamında kullanıcılarla buluşacak olan cihazlar da tek tek gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. CES 2015 öncesi ortaya çıkan bu cihazlar arasında Tayvanlı bilgisayar üreticisi ASUS’un yeni amiral gemisi akıllı telefonu ASUS ZenFone da yer alıyor.

ASUS_ZenFone (1)

Geçtiğimiz günlerde yayınladığı açıklamayla CES 2015 kapmsanında 5 Ocak’ta bir basın toplantısı düzenleyeceğini duyuran ASUS‘un yeni akıllı telefonu hakkında şu ana kadar bilinenler oldukça kısıtlı olsa da, bugün yayınlanan yeni görüntüler sayesinde telefonun donanımsal özellikleri hakkında daha çok detay gün yüzüne çıktı. ASUS ZenFone‘un kullanıcılara sunacağı yenilikçi özelliklerin başında, son dönemde hızla yayılmaya başlayan çift kamera teknolojisi geliyor.

ASUS_ZenFone (2)

ASUS’un çift kamera teknolojisi şimdilik bilinmezliğini koruyor olsa da, Huawei Honor 6 Plus’ya yer verilen teknolojiye benzer bir sisteme sahip olması bekleniyor. Öte yandan çift kamerayı kullanan versiyonun tek ASUS ZenFone modeli olmayacağı ve farklı alternatiflerin de kullanıcıların beğenisine sunulacağı belirtiliyor.

Sony Xperia Z4’ün İlk Görüntüleri Sızdırıldı