ASUS ZenFone 2 Ön Siparişe Sunuldu

ASUS ZenFone 2

CES 2015 kapsamında resmi olarak tanıtılan ve 4 GB’lık RAM’iyle dikkat çeken ASUS ZenFone 2, bugün beklenenden daha yüksek bir fiyatla ön siparişe sunuldu.

Akıllı telefon konusunda oldukça sönük geçen Consumer Electronics Show 2015’te resmi olarak tanıtılan ve adından söz ettirmeyi başaran birkaç akıllı telefondan biri olan ASUS ZenFone 2 nihayet kullanıcılarla buluşmaya hazır görünüyor. 4 GB RAM kullanan ilk akıllı telefonlardan biri olmasıyla dikkat çeken ASUS Zenfone 2, bugün ön siparişe sunuldu. Ancak telefonun fiyatı ilk başta tahmin edildiği kadar düşük olmayacak gibi görünüyor.

Asus ZenFone 2 İle İlgili Bilgiler Sızdırıldı

CES 2015’te tanıttığı ZenFone 2’yle akıllı telefon meraklılarını memnun etmeyi başaran Tayvanlı bilgisayar üreticisi ASUS, telefonun 199 dolara satışa sunulacağını duyurarak kullanıcıları sevindirmişti. ASUS tarafından detaylar paylaşılmamış olsa da bu fiyatın 4 GB RAM kullanan bir telefon için uygun olmayacağı ve muhtemelen 2 GB’lık versiyon için geçerli olacağı düşünülmüştü.

Teknoloji dünyasındaki bu genel kanı doğru çıksa da, 2 GB RAM kullanan versiyonun fiyatı da ilk açıklandığından daha yüksek çıktı. Zira bugün AliExpress üzerinden ön siparişe sunulan ASUS ZenFone 2‘nin 2 GB RAM’li versiyonu 300 dolara, 4 GB RAM’li versiyonu ise 440 dolara satışa sunuldu.

Öte yandan AliExpress’teki bu fiyatlara rağmen ASUS‘un resmi Twitter sayfasındaki açıklamada 199 dolarlık fiyatın hala yer alıyor olması, telefonun bazı bölgelerde bu fiyata satışa sunulabileceğini düşündürdü.

LG Electronics Kendi İşlemcisini Geliştiriyor