Asus Zenfone 2 Türkiye’de Ne Zaman Tanıtılacak?

zenfone 2

CES 2015‘te tanıtılan ve Dünyanın ilk 4 GB ana bellekli akıllı telefonu unvanına sahip olan ASUS ZenFone 2, ülkemizde merakla beklenen akıllı telefonlar arasında dikkat çekiyordu.

Haziran ayı içerisinde tanıtılacağı düşünülen ZenFone 2‘nin basın tanıtım tarihi sonunda belli oldu. ASUS ZenFone 2; 16 Haziran 2015 Salı günü yapılacak bir tanıtımla Türkiye’de resmen görücüye çıkmış olacak.

Tanıtım için hazırlanan basın kartlarının gönderilmeye başlandığı tanıtımda; ZenFone 2‘nin tartışma konusu olan fiyatı, piyasaya çıkış tarihi, Türkiye’de satılacak sürümleri gibi merak edilen pek çok sorunun cevabı da belli olacak.

zenfone 2

ASUS‘u akıllı telefon pazarında üst sıralara taşıyan 2015 yılının en iyi telefonları arasında gösterilen ZenFone 2 beklenenleri karşılayabilecek mi?

Bütün soruların cevaplarını 16 Haziran‘daki tanıtım etkinliğinde göreceğiz. Her şey bir yana Asus Zenfone telefonları ile akıllı telefon piyasasında oldukça iddialı bir konuma geldi.Kim bilir? Belki de ilerleyen zamanlarda Samsung ve Apple’a ciddi rakip olacaktır.

Snapchat, Apple Watch’a Geliyor