Asus Zenfone 6 resmi olarak göründü!

Asus Zenfone 6

Asus’un merakla beklenen amiral gemisi Asus Zenfone 6 bugün göründü. Asus Zenfone 6 çentiksiz bir tasarım ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Akıllı telefon pazarında bir dönem başarılı işlere imza atan Asus, uzun zamandır sessizliğini koruyordu. Üst segment hedefini geçtiğimiz yıllarda değiştiren firma, bu yıl tekrardan karşımıza amiral gemisi modeli Zenfone 6 ile çıkacak. Qualcomm’un 1.78 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli Snapdragon 855 yonga setinden güç alması beklenen Zenfone 6, RAM konusunda 6 GB RAM ile gelebilir.

Asus Zenfone 6 ne zaman tanıtılacak?

Asus’un resmi Twitter hesabından yapılan duyuruya göre, Zenfone 6 modelleri 16 Mayıs 2019 tarihinde canlı olarak düzenlenecek etkinlikte sergilenecek. Çentiksiz bir tasarım ile gelerek rakiplerine karşı bir adım önde olacak olan telefonun, uygun bir fiyat etiketine sahip olacağı söyleniyor.

Samsung Galaxy Fold ne zaman satışa sunulacak?

Kamera konusunda ise Asus’un son yılların modası olan üçlü arka kamera kurulumuna yer vermesi bekleniyor. Ancak bu kameraların henüz kaç Megapiksel çözünürlüğe sahip olacağı hakkında bir bilgi bulunmuyor.

Asus Zenfone 6

Bakalım Asus, uzun süren sessizliğini bozarak akıllı telefon pazarında yine eskisi gibi söz sahibi olabilecek mi?