Asus Zenfone 3 Çıkış Tarihi

asus zenfone 3 çıkış tarihi

Ha geldi ha gelecek derken Asus’un yeni amiral gemisi Zenfone 3 çıkış tarihi kesinleşti. İşte tarih ve akıllı telefon hakkındaki tüm detaylar.

Asus’un Facebook kanalı üzerinden yapılan açıklamaya göre Zenfone 3 çıkış tarihi Türkiye’de 1 Aralık 2016 olarak tayin edildi. Satışa sunulacak ilk alanın ise Vodafone olduğunu söyleyebiliriz. Bunu Facebook üzerinde bağlantıda yer alan resim içerisindeki Vodafone logosundan anlıyoruz.

Asus Zenfone 3’ün uzun zamandır Türkiye’de beklendiğini belirtmeliyiz. Hatta ürün lansmanı firmanın taepleri karşılayamadığı için geçtiğimiz günlerde ertelenmişti. Fakat birkaç gün içerisinde Türk kullanıcıları da Zenfone 3’e sahip olabilecek. Ürünün fşiyatı henüz belli olmasa da 1300 TL civarında bir fiyata satılacağını ön görüyoruz.

Zenfone 3 5.5” modelinin 4 GB RAM ve 32 GB depolama birimiyle satışta olacağı yönünde. Lansmandan kısa süre sonra satışa sunulacak model farklı renk seçenekleri ile ülkemize giriş yapacak. Koyu mavi, altın ve beyaz dahil olmak üzere farklı renk seçenekleri satışa sunulacak olan cihazların perakende ve operatör dahil tüm kanallarda satışa sunulacağı söyleniyor.

Zenfone 3 Delexu modeli ise lansmanın hemen ardından satışa çıkmayacak. Zenfone 3 5.5” modelinin 4GB RAM ve 32 GB depolamaya sahip modeli ilk olarak satışa çıkacak. Bir süre sonra da Deluxe modeli satışta olacak.

asus-zenfone-3-cikis-tarihi-facebook