Asus yeni tablet bilgisayar modelini tanıttı

asus

Bilgisayar dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Asus, yeni tablet bilgisayar modelini resmen tanıttı.

Asus yeni tablet bilgisayar modelini tanıttı. Tayvanlı teknoloji devi Asus, son zamanlarda birçok yeni model tanıtımıyla adını fazlasıyla duyurur oldu. Geçtiğimiz günlerde tanıttığı çift ekranlı dizüstü bilgisayar modeliyle takipçilerini şaşırtan Asus, daha öncesinde ise ilk katlanabilir ekranlı bilgisayar modeliyle övgüleri toplamıştı. İşte şirketin yeni cihazı ise hem tablet hem de bilgisayar olarak kullanılabilecek cihaz arayışı içerisinde olanlara ilaç gibi gelecek.

asus 1

Asus tarafından ExpertBook B3 Detachable ismiyle tanıtılan yeni tablet bilgisayar modeline baktığımız zaman bu cihazın klasik bir 2’si 1 arada modellerden daha fazlası olduğunu görüyoruz. Her şeyden önce kalem desteği ve hem dikey hem de yatay olarak kullanılabilmesi özellikleriyle dikkat çeken ExpertBook B3 Detachable, Windows 11 Home, Windows 11 Pro veya Windows 11 Pro Education işletim sistemlerinden biri ile satın alınabilecek.

asus 2

Asus yeni tablet bilgisayar modelini tanıttı

Gücünü Snapdragon 7c Gen 2 yonga setinden alan ve bu sayede de adını ilkler arasına yazdıran Asus ExpertBook B3 Detachable, 1.920 x 1.200 piksel çözünürlüğe sahip 10,5 inç ekranla geliyor. Takılıp çıkarılabilen klavyesiyle oldukça kullanımlı bir cihaz görünümü sunan ExpertBook B3 Detachable’in sadece 15 saniyelik şarj ile 45 dakika kullanım ömrü vadetmesi ise başlı başına bir olay.

asus

Cihazın arka tarafında bulunan 13MP’lik kamera bir tablet için yeterliyken, çoğu 2’si 1 arada da olduğu gibi ön yüzeyde ise 5MP’lik bir sensöre yer verilmiş. Tüm bu özellikleri sayesinde sektörde ses getireceği düşünülen cihazın fiyatı ise 600 dolar olarak açıklandı.

Poco’dan üst seviye telefonlar: Poco F4 ve Poco X4 GT