Asus’dan Gövde Gösterisi

Asus’dan gövde gösterisi.Yaptığı lansman ile yeni gözdelerini kullanıcıların beğenisine sunan Asus dizüstü ve tablet piyasasında kendinden oldukça emin.

Asus yaptığı lansman ile yeni ürünlerini görücüye çıkardı .Yeni ürünler arasında ASUS Fonepad 7, ASUS Transformer Book T100, ASUS Transformer Book Trio, ASUS ZENBOOK UX301 modelleri bulunurken ürünler üstün teknik özellikleri kadar şık görünümleriyle de göz kamaştırdı.Technology_Asus_312869

ASUS’un telefon özellikli yeni nesil tableti Fonepad 7, işlevsel ve eğlenceli mobiliteyi bir basamak daha yukarıya taşımayı hedefliyor.

Asus, geçtiğimiz Çarşamba günü, İstanbul’da düzenlenen lansman toplantısı ile yeni ürünlerini tanıttı. Dünyanın üçü bir arada ilk tablet-notebook ve masaüstü bilgisayarı Asus Transformer Book Trio, tablet bilgisayar Transformer Book T300, phablet Fonepad 7 ve dizüstü bilgisayar Zenbook UX-301, ilk kez görücüye çıktı.

Dizüstü bilgisayar kullanımında Windows 8 veya Android 4.2 tercih edilebilirken, 11.6 inçlik ekran istasyondan ayrılıp kendi Intel Atom çift çekirdek işlemcisiyle Android 4.2’li bir tablet olarak kullanılabiliyor.