ASUS Yeni ExpertBook B9 OLED’i Tanıttı

ExpertBook B9

ASUS, taşınabilirlik ve dayanıklılık için hafifliğin sınırlarını zorlamak amacıyla birinci sınıf magnezyum-lityum alaşımından titizlikle üretilen ve yalnızca 990 g ağırlığıyla dünyanın en hafif 14 inç OLED iş dizüstü bilgisayarı olan yeni ExpertBook B9 OLED’i tanıttı.

 ASUS ExpertBook B9 OLED, hem modern bir iş dizüstü bilgisayarının ne olması gerektiği hem de neler başarabileceği konusundaki beklentileri yükseltmek için tasarlandı.

ExpertBook B9 OLED, sadece 990g ile dünyanın en hafif 14 inç iş dizüstü bilgisayarlarından biri olurken, üstün kalite ve tasarım sunuyor.

Gezegendeki en hafif metal alaşım olan birinci sınıf magnezyum-lityum alaşımından üretilen ultra hafif ve dayanıklı çerçevesi ve kaplaması, onu seçkin iş yöneticileri için ideal bir seyahat arkadaşı haline getiren önemli yeniliklere sahip.

İnanılmaz hafifliğine rağmen ExpertBook B9 OLED oldukça sağlam. ABD askeri sınıfı MIL-STD-810H standardına uygun 28 ayrı teste ve ASUS Üstün Dayanıklılık Testi rejimine tabi tutularak olağanüstü sağlamlık sağlamak için düzinelerce titiz prosedürden geçti.

ExpertBook B9 OLED ayrıca olağanüstü performans, verimlilik ve bağlanabilirlik sağlıyor ve tek bir şarjla 11 saate kadar kullanım sunuyor.

ExpertBook B9

Modern iş yeri için tasarlandı

Intel vPro platformuna sahip Intel Core 7 işlemci (Seri 1) ve 64 GB hızlı, verimli LPDDR5x bellek ile öne çıkan teknik özellikler, günümüzün işletme yöneticilerinin beklediği ve talep ettiği sarsılmaz performansı sunmaya hazır.

Yepyeni Copilot tuşu, iş yerinde Windows Copilot AI asistanına anında erişim sağlıyor. Bu günlük yapay zeka arkadaşı, kullanıcıların daha az zaman ve çabayla daha fazlasını başarmasına yardımcı olmak için üretkenliği artırıyor ve sonsuz keşif için tek bir tıklama gerektiriyor.

ExpertBook B9 OLED, ses izi gürültüsünü azaltan mikrofon, uzak alan toplama, AI güdümlü gürültü engelleme ve mükemmel görsel-işitsel deneyimler için AI ile geliştirilmiş bir kamera dahil olmak üzere gelişmiş AI konferans yetenekleriyle tasarlandı.

Dizüstü bilgisayarda ayrıca görsel netliği en üst düzeye çıkarmak, görüntü gürültüsünü azaltmak ve ortamı naliz etmek ve kullanıcının en iyi şekilde görünmesini sağlamak için renk tonlarını uygulayan bir AI Kamera’ya sahip. Otomatik çerçeveleme, görüntülü görüşmeler sırasında konuşmacının yüzünü ortalayarak tüm tarafların konsantrasyonuna yardımcı olurken, arka planı gerçek zamanlı olarak bulanıklaştırma seçeneği günlük gizliliği artırıyor.

OLED ekran da göz alıcı ve gelişmiş göz bakımı için canlı renkler ve düşük mavi ışık emisyonu sağlarken, sürükleyici görsel deneyimler için %90 ekran-gövde oranı sunuyor. Ayrıca 16:10 en boy oranından yararlanarak daha fazla üretkenlik için geniş bir çalışma alanı sağlıyor.

ExpertBook B9

En yeni bağlanabilirlik, hepsi elinizin altında

ASUS ExpertBook B9 OLED’in ultra ince profili, USB Power Delivery 3.0 destekli Thunderbolt 4 Type-C bağlantı noktaları, geleneksel bir USB 3.2 Type-A ve entegre HDMI 2.1 dahil olmak üzere hem modern hem de eski bağlantı noktalarının geniş çeşitliliği ile bağlantıya engel değil.

Harici bir mikrofonu, kulaklıkları veya kulaklıkları desteklemek için 3,5 mm’lik bir birleşik jak bile mevcut, bu da yöneticilerin en sevdikleri ses aksesuarlarını kullanarak iletişim kurabilmelerini veya iş sonrası eğlenceyle rahatlayabilmelerini sağlıyor.

Aqara G4 görüntülü kapı zili ile güvenli ve kolay kullanılabilirlik