Expertbook B3 Flip Öğrencilerin En Büyük Yardımcısı Olmaya Aday

Expertbook B3 Flip

Intel Core 7 ve Copilot tuşu, hızlı şarj edilebilen kalem, 4G LTE, WiFi 6E, AI gürültü engelleme ve Antibacterial Guard özellikli 360° döndürülebilir güçlü dizüstü bilgisayar Expertbook B3 Flip yenilendi.

ASUS, hem hibrit çalışma hem de öğrenme için tasarlanmış, her zaman, her yerde maksimum esneklik sağlayan güçlü ve çok yönlü dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarın yenilenmiş bir modeli olan ExpertBook B3 Flip’i (B3402FVA) tanıttı ve şimdi sadece bir düğmeye basarak Copilot’un ek gücü de devreye sokulabiliyor.

ExpertBook B3 Flip, hem işin hem de eğitimin geleceği için üretildi. İş kullanıcıları ve profesyoneller için bir iş arkadaşı, eğitimciler ve öğrenciler için ise ideal bir yol arkadaşı olmayı amaçlıyor. Çok yönlü ve sağlam tasarımı ile her yerde ders çalışmak artık hayal değil.

 Expertbook B3 Flip

B3 Flip, tam ekran esnekliği için 360° her pozisyona uygun menteşe, yeni bir bakış açısı sunan kamera ve basit, sezgisel giriş için hızlı şarj olan kalem ile donatıldı. ASUS Antibacterial Guard dahil olmak üzere birçok kullanışlı sağlık koruma özelliği ve günlük göz bakımı için TÜV Rheinland sertifikalı bir ekrana sahip.

WiFi 6E teknolojisi, daha hızlı ve daha istikrarlı bağlantılar için ASUS WiFi Master teknolojisi ile daha da geliştirldi. Ayrıca hızlı ve taşınabilir bağlantı için isteğe bağlı hızlı 4G LTE nano-SIM ile destekleniyor. İki yönlü yapay zeka destekli gürültü engelleme teknolojisi ve gürültü azaltıcı kameralar, uzaktan öğrenme ve konferans deneyimleri sağlıyor.

 Expertbook B3 Flip

İş ve eğitimin geleceği için tasarlandı

Güçlü ExpertBook B3 Flip, canlı grafik performansı ile hızlı ve duyarlı bilgi işlem sağlayan Intel Core  7 işlemci ve Intel UHD Graphics sayesinde tüm iş görevlerini hafifletiyor. Ayrıca yerleşik belleğe ve belleği 40 GB’a kadar yükseltmek için bir SO-DIMM yuvasına sahip. Bu güçlü özellikler, B3 Flip’in çevrimiçi derslerden film akışına kadar modern öğrenme ve eğlence için gerekli olan çoklu görevlere uygun olmasını da sağlıyor.

Dahası, ticari veri korumalı Windows’taki Copilot, kullanıcıları üretkenliği artırma ve daha az zaman ve çabayla daha fazlasını başarma konusunda yardımcı oluyor. Tüm yapay zeka desteğine, özel Copilot tuşu aracılığıyla tek bir tıklamayla erişilebiliyor.

Windows11’li ASUS Zenbook 14 OLED, hafifliğin ve gücün birleşimini yansıtıyor