Asus ROG Phone 4, 65W hızlı şarj desteğiyle geliyor!

Asus ROG Phone 4, 65W hızlı şarj desteğiyle geliyor!

Asus ROG Phone 4, bir sızıntıya göre 6000 mAh pil kapasitesiyle gelecek. İşte tüm bilinenler.

Geçtiğimiz ay Geekbench 5‘te görünmesi sayesinde cihaz hakkında bilgiye sahip olmuştuk. Cihazın 3C sertifikasyon sitesinde de görüntülenmesiyle özellikler daha fazla netlik kazandı.

Asus, ROG Phone 4 teaser kampanyasına birkaç gün önce resmi Weibo hesabında bir poster paylaşarak başladı. Tayvanlı şirket henüz akıllı telefon hakkında resmi olarak hiçbir şey açıklamadı, ancak güvenilir tipster Digital Chat Station, ROG Phone 4’ün çift hücreli 6.000 mAh pil ve 60W veya 65W şarj özelliğine sahip olacağını açıkladı. ROG Phone 4 olduğuna inanılan I005DA model bir Asus cihazı, 65W şarj ve 5G bağlantısı ile Çin’in 3C’si tarafından da onaylandı. Aynı cihaz, geçen ay Geekbench’te Android 11, Snapdragon 888 SoC ve 8GB RAM ile görüntülenmişti.

Asus ROG Phone 4, 65W hızlı şarj desteğiyle geliyor!

Black Shark 4 ve Red Magic 6 gibi bu yıl piyasaya sürülecek diğer rakip oyun telefonlarıyla karşılaştırıldığında ROG 4’ün 60W / 65W hızlı şarjı, 120W hızlı kablolu şarjından çok daha yavaş. Bununla birlikte, batarya kapasitesi sadece 4500mAh olan modellerden önemli ölçüde yüksektir. ROG Phone 4 ayrıca ters kablolu şarj, Quick Charge 4 ve Power Delivery’yi destekleyecek. Telefonun, ROG Phone 3′ten en az dört ay daha erken gelmesi bekleniyor.

Tıpkı diğer amiral gemisi telefonlarda olduğu gibi, ROG Phone 4’ün altında Snapdragon 888 işlemci ve 5G desteği olacak. AMOLED ekranının 144Hz veya daha yüksek bir yenileme hızına sahip olması bekleniyor ve kutudan Android 11 ile çıkması bekleniyor.

Medium, e-kitap hizmeti verecek! İşte detaylar