Assassin’s Creed Unity’den Yeni Ekran Görüntüsü

Assassin s Creed Unity DG

Assassin’s Creed Unity’e ait olduğunu söylenen yeni bir ekran görüntüsü internete sızdı.

Assassin’s Creed Unity’den ilk görüntüler geçtiğimiz haftalarda internete sızdırılımış ve böylece henüz yayımcı stüdyo Ubisoft oyunu resmi olarak tanıtmamışken, serideki yeni oyun ortaya çıkmıştı. Bunun ardından Ubisoft tarafından yayınlanan kısa tanıtım videosuyla oyun resmi olarak duyurulmuş ve oyunla ilgili bazı detaylar oyunseverlerle paylaşılmıştı. Şimdiyse Unity’e ait bir oynanış videosundan alındığı söylenen yeni bir ekran görüntüsü internete sızdırıldı. Ortaya çıkan bu yeni ekran görüntüsü oyundan yayınlanan ilk resimler kadar etkili olmasa da, henüz hakkında pek az şeyin ortaya çıktığı yeni Assassin’s Creed’den yeni bir sahneyi gözler önüne seriyor.

Assassin_s_Creed_Unity_DG

Assassin’s Creed Unity’den oyun içi görüntülerinde yer aldığı kısa bir video dün YouTube’da yayınlandı ve yayınlanmasının üstünden kısa bir süre geçmesinin ardından Ubisoft’un isteğiyle kaldırıldı. İnternete sızan bu yeni görüntünün de dün yayınlanan oyun içi videodan alındığı belirtiliyor. Yeni ekran görüntüsünde ilk dikkat çeken detay, ana karakterin eski oyunlardan alışık olduğumuz başlıklı kostümlerden giymiyor oluşu.

Unity hakkında şu ana kadar Ubisoft tarafından paylaşılan detaylar oldukça kısıtlı olsa da, oyunun Fransız Devrimi sırasında geçtiği biliniyor. Oyunun ilk ortaya çıktığı ekran görüntüleriyle beraber gelen söylentilerde ise, oyunun Paris’te geçeceği ve ana karakterini adının Arno olacağı iddia edilmişti. Bu yılın sonunda Xbox One, PlayStation 4 ve PC için yayınlanacak olan Unity hakkında yeni detayların yakında oyunseverlerle paylaşılması bekleniyor.

Middle-Earth: Shadow of Mordor Çıkış Tarihi Açıklandı