Assassins Creed serisi için kaçırılmayacak fırsat

ac

Oyun tarihinin en köklü serilerinden biri olarak gösterilen Assasins Creed, Steam’de önemli bir indirim aldı. İşte konunun detayları.

Ubisoft, Prince of Persia üçlemesini tamamladıktan sonra bu serinin yerini alabilecek bir isim üzerinde çalışmaya başladı. Çok geçmeden ilk Assassins Creed oyunu duyuruldu. Serinin ilk oyunu Altair isminde bir suikastçının, Haşhaşi tarikatını nasıl çökerttiğine odaklanıyordu.

Ubisoft’un yeni serisi için yayınladığı tanıtım videoları oyun severler arasında yoğun ilgi görmüştü. Aynı şekilde oyun da videoları gibi hayli başarılı bir çizgi yakaladı.

Ubisoft, günümüze kadar 10’un üzerinde Assassin’s Creed oyunuyla hemen hemen tüm platformlarda boy gösterdi. Geçtiğimiz sene aldığı bir kararla seriyi 1 sene dinlendireceğini açıklayan geliştirici firma, bu sene Origins ile tekrardan PC ve konsollara geri dönecek.

Eğer hala oynamadığınız Assassins Creed oyunu varsa, hikayeyi tam anlamıyla anlayabilmek için bu açığı kapatmanızı tavsiye ederiz. Özellikle oyunları PC’de oynuyorsanız, şimdi Steam’de tam da size göre bir indirim kampanyası mevcut. Bu kampanya kapsamında Assassin’s Creed oyunlarından yüzde 70’e varan indirimler mevcut.

Örneğin son AC oyunu Syndicate’in fiyatı 55.60TL’ye kadar düşmüş durumda. İlk oyunun fiyatı ise sadece 11.89 TL.

Assassin’s Creed 4 Black Flag, AC Unity, Rogue ve AC Syndicate’ten oluşan Bundle paketinin fiyatı ise 124.99TL olarak belirlenmiş. Bu arada dip not olarak kampanyanın 29 Eylül’de sonlanacağını da belirtelim.