ZenFone Max Plus (M1) Resmen Tanıtıldı

Asus ZenFone Max Plus M1

Asus’un ZenFone adı altında ilk 18:9 oranlı telefonu ZenFone Max Plus (M1) tanıtıldı. Çift kamera ve 5.7 inç ekran cihazın en önemli detayları arasında yer alıyor.

Orta Seviye Özelliklerle Donatılmış

Asus, the Pegasus 4S’nin ardından 18:9’luk ilk ZenFone’unu piyasaya sürdü. Max Plus veya M1 olarak adlandırılan cihazın güncel ve orta seviye özellikleri dikkat çekiyor. Akıllı telefonun fiyatı ve çıkış tarihi net olarak belirtilmiş değil.

5.7 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan Max Plus, panelini Full HD+ çözünürlükle besliyor. Tercihini 8 çekirdekli MediaTek’in 6750T’sinden yana yapan teknoloji devi, 2 GB RAM 16 GB depolama ve 3 GB RAM 32 GB depolama opsiyonlarını da sunmuş durumda. 16 + 8 MP arka, 8 MP ön kameraya sahip cihaz Android 7.0 Nougat ile kutudan çıkacak. 4130 mAh pil de akıllı telefona güç sağlayacak.

Asus’un cihaz için hedeflediği kitle muhtemelen güncel uygun fiyatlı telefon isteyenler olacaktır. Bu yüzden uygun bir fiyat etiketinin bizi karşılayacağını ön görebiliriz. Çıkış tarihi de bilinmeyen detaylar arasında.

Tesla’nın ABD Utah bayisinden 3 adet Tesla Çalındı