Asphalt 9 Legends 60 FPS desteğine kavuştu

Asphalt 9 Legends

Gameloft’un sevilen yarış oyunu Asphalt 9 Legends, aldığı güncelleme ile bazı iPhone modellerinde 60 FPS desteğine kavuştu. İşte Asphalt 9 Legends güncellemesi ile gelen tüm yenilikler.

Gameloft, Symbian döneminde başlattığı Asphalt serisini, günümüze kadar devam ettirmeyi başarmıştı. Geçtiğimiz aylarda karşımıza Asphalt 9: Legends ile çıkan firma, yeni oyunu için çok büyük çaplı bir güncelleme yayınladı. iPhone sahiplerini yakından ilgilendiren bu güncelleme ile Asphalt 9: Legends‘a 60 FPS desteği ekleniyor. Ancak 60 FPS desteği bazı iPhone modelleri için geçerli.

Asphalt 9 Legends güncellemesi ile gelen yenilikler

60 FPS desteği: iPhone Xs ve iPhone Xs Max modellerine özel olmak üzere, Asphalt artık 60 FPS’te çalışıyor!

Bugatti Chiron etkinliği: Asphalt 9’daki en hızlı ve güçlü araba parmaklarının ucuna geliyor. Her gün yeni etkinliklerle katılarak Bugatti Chiron’un kilidini açabilirsiniz.

Yeni akım modu: Bu modda rakiplerinin hızından faydalanıyorsunuz! Araçlarının arkasındaki izi takip ederek nitro çubuğunu doldurabiliyorsunuz. Ama öne geçtikten sonra da rakiplerin de senin izini takip edip nitrosunu doldurabiliyor.

Bulması en zor oyunlar!

Yeni otomobiller: SIN R1 550, Genty Akylone, Maserati Alfieri ve McLaren 570S Coupe modelleri oyuna ekleniyor.

Asphalt 9: Legends‘ı App Store’dan güncelleyerek bu yeni özellikleri hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Umarız geliştiriciler 999 dolara satılan iPhone X’un Apple A11 işlemcisi için de 60 FPS desteğini getirebilir.

Asphalt 9 Legends