Asphalt 8: Airborne Windows Phone için güncellendi

asphalt 8 airborne

Gameloft’un en çok indirilen ve Google Play Store ve AppStore’da da indirme rekorları kıran Yarış Oyunu Asphalt 8: Airborne Windows Phone için güncellendi. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Asphalt oyununu kısaca anlatmak gerekirse Akıllı Telefonunuzu bir Sanal Direksiyon gibi kullanıp yarıştan yarışa atlıyorsunuz.

Arabalar o kadar hızlı ki Direksiyonu sağa sola kırmadan duramıyorsunuz. Gameloft oyunla ilgili güncelleştirmeleri yayınlarken platformlar arası eşitlik kurallarına uymuyor.

Yani: iOS ve Android Kullanıcıları daha fazla Yarışma Etkinliğine sahipken Windows Phone Kullanıcıları ise daha fazla Arabaya sahip oluyor.

asphalt 8 airborne

Gameloft; Windows Phone kullanıcıları için Asphalt 8: Airborne’a, 100 Gizemli Araba Etkinliği eklemiş. Lamborghini Huracan, Bentley EXP10 Speed 6, Kepler Motion 3 Gizemli Süper Araba da oyuna eklenmiş durumda.

Yeni güncelleştirme ile beraber Windows Phone kullanıcıları toplam 100 adet Yarış Etkinliği ve 3 adet de Gizemli Arabaya kavuşmuş oldu. Yeni güncelleştirme Windows Phone Kullanıcılarına daha dengeli bir oynanış performansı sağlıyor.

Bill Gates o işe 2 milyar dolar ayırdı