Asphalt 8 ile Asphalt 9 grafikleri karşılaştırıldı!

Asphalt 9

Gameloft’un yeni yarış oyunu Asphalt 9 grafikleri ile oyuncuları adeta büyülüyor. Peki, Gameloft Asphalt 8’den bu zamana grafiklerde nasıl bir iyileştirme yaptı? İşte Asphalt 8 ile Asphalt 9’un karşılaştırması!

Gameloft, 2005 yılında karşımıza Asphalt oyunu ile çıkmıştı. Symbian için geliştirilen bu oyun daha sonra iOS, Android ve Windows Phone platformlarına gelmişti. Mobil oyunculuğun gözde isimlerinden Gameloft, geçtiğimiz günlerde ise iOS ve Android için Asphalt 9: Legends‘ı indirime sunmuştu.

HDR gibi güncel ekran teknolojilerini destekleyen oyunda; Ferrari, Porsche, Lamborghini ve W Motors gibi meşhur otomobil üreticilerin 50’den fazla lisanslı araçları bulunuyor. Grafikleri ile adeta görsel şölen sunan yeni Asphalt oyunu serinin bir önceki oyunu olan Asphalt 8 ile karşılaştırıldı.

Bu karşılaştırma, Gameloft’un yaklaşık 5 yıl gibi bir sürede mobilde grafikleri konsol seviyesine çıkardığını gözler önüne seriyor. Özellikle araç modellemelerinde ve gölgelendirmede başarılı bir iş çıkaran Gameloft, gelecek oyunlar için beklentiyi iyiden iyiye yükseltiyor.

Spider-Man – Kingpin savaşının videosu sızdı!

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve sizleri bu karşılaştırma videosu ile baş başa bırakalım.

Asphalt 8 ile Asphalt 9 karşılaştırma!