Oturma odanıza nasıl Netflix kurabilirsiniz?

Oturma odanıza

Oturma odanıza Netflix mi kurmak istiyorsunuz? Bunu yapmak için hangi adımları izlemeniz gerektiğini aşağıda sıraladık. İşte yapmanız gerekenler!

Coronavirüs pandemi insanları evlere hapsetmiş vaziyette. Bu sıralarda YouTube, Facebook, Instagram, Netflix gibi video izleme siteleri aşırı yoğun ilgi görüyor. Biz de bu haberimizde “Oturma odanıza Netflix’i nasıl kurabilirsiniz ?” bunu anlatacağız. İşte detaylar.

İlk olarak aşağıdaki adımları takip ederek yeni bir hesap oluşturun. Aşağıdaki resimde yer alan Şimdi Deneyin kısmının yan tarafına sahip olduğunuz,güncel olarak kullandığınız bir e-mail hesabını yazın. Şimdi Deneyin seçeneğine tıklayın. Netflix izleyebilmek için sonraki adımı takip edin.

Oturma odanıza

Karşınıza çıkan bölümde Netflix’e ait bir kaç özellikten bahsedecek. Devam seçeneğine tıklayın.

Oturma odanıza Netflix 2

Netflix için 3. Adımda ise  karşınıza seçebileceğiniz paketler yer alıyor. Hesap tek bir kişi tarafından kullanılacaksa “Aynı anda kullanılabilen ekran sayısı” 1 olanı tercih ediyoruz. Eğer 2 veya 4 kişi ile birlikte kullanacaksanız 29,99 TL veya 41,99 TL fiyat seçeneklerine sahip olan paketleri seçebilirsiniz.

Uygun fiyatlı alabileceğiniz akıllı bileklikler

Oturma odanıza Netflix 3

Aşağıdaki adımda uygulamayı hangi cihazlarda çalıştırabileceğinizi gösteren bir adım daha mevcut. Son adımda ise ödemeyi yapmanız isteniyor. E-postanıza gelen aktivasyon mailinden hesabınızı aktif ettikten sonra TV’nizden uygulamayı açabilirsiniz.

Oturma odanıza Netflix 5 Oturma odanıza Netflix 4

 

 

Oturma odanıza Netflix 6

Bütün bu adımlardan sonra eğer akıllı bir televizyona sahipseniz kumandanızdan uygulama ikonuna tıklayarak Netflix’e girebilir ve oturma odanıza Netflix açabilirsiniz. Eğer kumandanızda uygulama kısayolu mevcut değilse uygulamalar kısayoluna tıklayın. Bu çoğu kumandada EV şeklinde resmedilmiştir. Buradan sağa doğru kayarak uygulamaya girin. Kullanıcı adı ve parola girişi yaparak oturum açın.

Eğer akıllı bir televizyona sahip değilseniz yukarıdaki adımları takip ederek bilgisayarınızda oturum açın. Oturma odanıza Netflix kurabilmek için HDMI kablosu ile bilgisayardaki görüntüyü PC’ye aktarın ve izleme keyfini yaşayın.

Nekşfliş bul beni demeyi deneyin!

Yukarıdaki adımları izleyerek işlemi gerçekleştiremediyseniz son olarak size bir alternatif sunalım. Bu videoyu izleyerek Netflix’e nasıl ulaşabileceğinizi bulabilirsiniz.