Ashley Graham çıplak fotoğraflarını paylaştı!

ahey

Ünlü model Ashley Graham, Instagram hesabı üzerinden giysisiz fotoğraflarını paylaştı. İşte detaylar.

Ashley Graham çıplak fotoğraflarını paylaştı! Ünlü büyük beden model Ashley Graham, hamileliğinin son dönemlerini yaşıyor. Hamileliğinin 40. haftasına giren Graham, resmi Instagram hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımlarla da sık sık gündeme geliyor. Hamileliği sürecinde vücut kontrolünü tamamen kaybettiğini de itiraf eden güzel model, yine de vücudunu paylaşmaktan geri durmuyor. Eşiyle beraber çektiği sıcak aile fotoğraflarının yanı sıra seksi paylaşımlarına da son gaz devam eden Ashley Graham, takipçilerini deyim yerindeyse mest ediyor.

Ashley Graham çıplak fotoğraflarını paylaştı!

Instagram’da 16 milyona yakın takipçi kitlesi bulunan ünlü model Ashley Graham, yeni fotoğraflar paylaştı. Güzel mankenin fotoğraflarına beğeni yağarken Graham’ın kendisiyle ne kadar barışık olduğu bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Zira Ashley alışılagelmişin dışında bir manken. Çünkü kendisi sıfır beden değil, büyük beden manken grubunda yer alıyor. Ayrıca güzel model hamileliği döneminde vücudunun kontrolünü kaybettiğini itiraf edecek kadar da kendisiyle barışık.

WhatsApp Image 2022 01 08 at 17.06.37

Ashley Graham tarafından paylaşılan fotoğrafların beğenisi daha şimdiden 1 milyonu aşmış durumda. Hatta Ashley bu tarz paylaşımlara devam ettikçe takipçi kitlesi daha da genişliyor. Eşi ise bu çıplak fotoğraflardan pek de rahatsız değil. Hatta çekimleri onun yaptığı da bilinen bir gerçek. Peki ama siz bu fotoğraflar hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüş ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Spider Man: No Way Home hakkında ilginç açıklama