Apple Music Android versiyonunu kullananlara müjde

apple music android wp 2

Apple Music kullanıcılarına, ya da en azından Android’te Apple Music tercih edenlere güzel bir haberimiz var. Evet, güncelleme geldi.

Apple Music uygulamasının Android’te pek kullanışlı olmaması, iOS versiyonuna kıyasla daha az detaya sahip olması sürpriz değil aslında. Nihayetinde Apple tarafından hazırlanan ve iOS kullanıcılarının daha fazla imkân sunması “normal” olan bir uygulama. Ancak öte yandan, yeni gelen güncellemer sayesinde bu uygulamanın Android tarafında da yükselen bir yıldıza dönüştüğünü söyleyebiliriz.

AndroidPolice’te yer verilen bilgilere göre, Apple Music Android sürümü için yeni bir güncelleme yayınlandı ve yine bu sitedeki yorumlara bakılırsa kullanıcıların yorum ve talepleri dinleniyor.

Android’teki son güncellemenin ardından hem uygulamanın daha hızlı çalıştığı hem de eklenen bazı yeni özelliklerle daha faydalı hale geldiği bildiriliyor. Örneğin, artık arka arkaya hiçbir kesinti olmadan müzik dinlenebiliyor. Ayrıca indirme menüsü tarafında da bazı düzenlemeler ve kolaylıklar bulunuyor.

Apple Music

Adana’da bir sokak tezgahında toplu takipçi satılıyor: 16 TL’ye 1000 takipçi

Sosyal medya çağındayız. Bundan birkaç sene evvel Okan Bayülgen’in de söylediği gibi, artık herkes birer medya, herkes birer yayıncı. Çünkü herkesin elinde bir akıllı telefon ve internet bağlantısı var. İstenildiği takdirde pek çok farklı platformda anında canlı video yayınları yapılabiliyor, paylaşımlarda bulunulabiliyor. Adana

Adana ‘da Yılmaz Fikriderin isimli bir vatandaş, sokakta bir tezgah açarak “sanal takipçi paketi” satışı yapıyor. Evet, kolay yoldan sosyal medya fenomeni olmak isteyenler için bir hizmet. Fikriderin’in söylediğine bakılırsa da günde yaklaşık 50 bin takipçi satıyormuş.

Takipçi dediysek, iş bununla da sınırlı değil. Sputnik Türkiye’de yer verilen haberde, Fikriderin’in “beğeni ve kullanıcı yorumu” satışları da varmış.

16 TL fiyata 1000 takipçi satan ve bu tip işlemlerin internet siteleri üzerinden uzun süredir yapıldığını belirten Fikriderin, kendisinin bir girişimcilik örneği sergileyerek bunu sokağa taşıdığını belirtiyor ve şunları ekliyor:

“O zaman gülenler şimdi benden takipçi satın alıyor. Son gülen iyi güler. Çok şükür işlerimiz iyi. Takipçi fiyatlarımız aynı döviz kurları gibi. Bazen iniyor, bazen çıkıyor. Bu sosyal medya platformlarının güvenlik duvarlarını sıkılaştırmasıyla alakalı bir durum. Geçen yıl 1000 takipçi 30 TL iken, bu yıl 16 TL. İlk başladığım yıl 6 TL’ydi. Günde yaklaşık 50 bin takipçi-beğeni satıyorum. Benim takipçilerim orijinal.” dana