Aquaman 2: Jason Momoa, yeni kostümünün ilk görünümünü paylaştı

Aquaman 2: Jason Momoa, yeni kostümünün ilk görünümünü paylaştı

Aquaman yıldızı Jason Momoa, DC filminin devamı niteliğindeki Aquaman 2 filmi için hayranlara bir sürpriz yaptı. Başröldeki aktör devam filmindeki yeni kostümün ilk görüntülerini paylaştı. İşte detaylar.

Bir Instagram gönderisinde Momoa Aquaman 2 için ipucu verdi. Aktör, 2018 filminde giydiği altın ve yeşil kostümün yanı sıra daha koyu bir kostümün görüntülerini paylaştı. Bunun yanı sıra aktör metalik bir “gizli takım” daha paylaştı. Böylece Aquaman ve Kayıp Krallık için iki kostüm görünümü belli oldu. Yönetmen James Wan ayrıca Instagram’da Arthur Curry/Aquaman’ın görünüşünün resimlerini yayınladı. Böylece kostümler resmi olarak onaylanmış oldu. Wan, senarist David Leslie Johnson’ı ve 80’lerdeki Aquaman’in mavi takımından ilham aldığını belirtti. Wan’ın bahsettiği takım elbise ilk kez 1986 Aquaman mini dizisinde görülmüştü.  Kostüme sosyal medyada da tepkiler gecikmedi. Dwayne “The Rock” Johnson, “Harika görünüyorsun” yorumunda bulundu. Momoa, bu yılın Temmuz ayında İngiltere’de çekimleri başlayan filmin ikinci bölümünde başrol olarak karşımıza çıkacak.

Aquaman 2: Jason Momoa, yeni kostümünün ilk görünümünü paylaştı

İlk olarak Game of Thrones’tan tanıdığımız oyuncu yeni Aquaman filminde karakterinin sarışın olacağını açıkladı. Aquaman ve Kayıp Krallık’ın 16 Aralık 2022’de vizyona girmesi planlanıyor. Momoa, Esquire’a verdiği bir röportajda, Aquaman ve Kayıp Krallık’ın hikayesini Warner Bros’a anlatanın kendisi olduğunu söyledi. Momoa, tek bir DC karakterine dayanan en yüksek hasılat yapan filmin devam filmi için yaratıcı gelişimde aktif rol almaktan heyecan duyduğunu da belirtti. Aquaman, üç yıl önce çıktığında 1 milyar doların üzerinde kazanç elde etmişti.

Hızlıca değer kaybeden telefonlar hangileri: Bu cihazlara dikkat