Apple Yeni Ürünlerini Ne Zaman Duyurulacak

Apple Yeni Ürünlerini Ne Zaman Duyurulacak

Apple’ın merakla beklenen yeni ürünleri ve uygulamalarının ne zaman tanıtılacağı belli odu. Apple’ın geleneksel WWDC kongresi bu yıl 2-6 Haziranda gerçekleştirilecek.

Apple’ın geleneksel WWDC (Uluslarası Geliştiriciler Konferansı) etkinliğinin tarihi belli oldu. San Francisco’da gerçekleştirilecek olan etkinlik 2 haziran tarihinde başlayıp 6 Haziranda sona erecek etkinliğe 1000’in üzerinde mühendis, 5000 geliştiricinin katılması bekleniyor. Apple etkinliklerine ulaşmak her zaman zor olmuştur. Bu defa farklı bir yol izleyen Apple, konferansa kayıt yaptıran geliştiriciler arasından rast gele seçim yaparak etkinliğe katılacakları belirleyecek.

apple wwdc 14

Apple’ın WWDC 14’de tanıtacağı yeni gelişmeler ve özellikler arasında, iOS ve OS X, yenilenen Macbook Air’ın yer alacağı kesin olarak biliniyor. Konferansın sürpriz kısmınıysa iPhone 6 hakkında yeni bilgi ve gelişmelerin yanı sıra yeni bir iPad modeli olacağı iddia ediliyor. Eğer beklentiler doğruysa Apple herkesi şaşırtabilir. WWDC 14 ve Apple ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. 

Windows Phone 8.1Tanıtıldı, İşte Yeni Özellikler