Apple’dan Muhammed Ali temalı reklam

muhammed ali

Apple, iPhone X için yeni reklam filmleri hazırlamaya devam ediyor. iPhone X için son olarak yayınlanan reklam filminin arka planında ise efsanevi boksör Muhammed Ali’nin bir konuşması yer alıyor. Muhammed Ali “En iyinin de en iyisiyim” dediği kısımda ise iPhone X yazısı ekranda beliriyor.

iPhone X ve Muhammed Ali

Muhammed Ali, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oldukça sevilen ve saygı duyulan bir isim. Oldukça sansasyonel geçen boks hayatı ve Müslüman oluşu nedeni ile ilgi odağı olan Muhammed Ali, genel olarak rakiplerini yeren ve onların moralini bozan demeçleriyle de ünlüydü.

İşte Apple bu demeçlerden birisini alarak, iPhone X için hazırladığı yeni reklam filminde kullandı. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu reklam filmi ile başbaşa bırakalım.

Reklam filminde de açık bir şekilde anlaşılacağı üzere Apple, iPhone X’in ön kamerası ile çekilen selfie fotoğraflarına odaklanmak istemiş. Gerçekten de fotoğraflara bakıldığında son derece başarılı, sanatsal karelerin olduğunu fark ediyoruz.

Peki gerçekten hemen bir iPhone X alıp, bu kadar başarılı fotoğraflar çekmek o kadar kolay mı? Elbette değil. Keza bu fotoğrafların son hali için, yardımcı programlar vasıtasıyla da hayli vakit harcamanız gerekiyor.

iPhone X, Truedepth sensörleri sayesinde başarılı bir selfie performansına sahip olabilir. Buna kimsenin itirazı olmayacaktır. Fakat Muhammed Ali gibi en iyinin de en iyisi olabilir mi işte orası biraz şaibeli.

Xperia XZ2’de kulaklık girişi olmayacak