Apple yeni MacBook modellerini mi tanıtacak?

Apple geçtiğimiz çeyrekte rekor sayıda MacBook sattığını duyurdu

Apple, 2023’ün ilk ürünlerini ortaya çıkarmak için çok fazla beklemeyebilir. Bloomberg’den Mark Gurman, 9to5Mac, MacRumors ve Front Page Tech (namı diğer Jon Prosser), Apple’ın yarın bir ürün duyurusu yapacağını iddia ediyor.

Apple yeni MacBook modellerini mi tanıtacak? Çoğu kişi ayrıntılar konusunda net olmasa da, Gurman bunların geçen sonbaharda bahsettiği 14 ve 16 inç MacBook Pro M2 modelleri olabileceğini ima ediyor.

MacBook Air

Gurman, bu sistemlerin 2021’in sonlarında piyasaya sürülen M1 varyantlarıyla aynı tasarımı paylaşacağını iddia ediyor. Max’ 12 adede kadar CPU çekirdeği ve 38 GPU çekirdeği içeren yeni M2 Pro ve M2 Max yongalarına sahip olacak. Başka bir deyişle, dokunmatik ekran veya başka büyük revizyonlar olmayacak.

2021 MacBook Pro

Apple yeni MacBook modellerini mi tanıtacak?

Ancak bunlar WiFi 6E‘yi içeren ilk Mac’ler olabilirler. Twitter kullanıcısı Wade Penner, Kanada kablosuz veri tabanında yeni WiFi standardının 6 GHz bandını destekleyen yayınlanmamış bir MacBook Pro tespit etti. Destekleyici bir yönlendiriciniz olduğu sürece, yoğun bir yerel ağda maksimum yükseklikte hızlar, daha düşük gecikme süresi ve daha az donma görebilirsiniz. Apple’ın iPad Pro M2’si zaten WiFi 6E ile uyumlu.

MacBook Air

Apple tipsterları aynı zamanda piyasaya sürülecek başka ürünlerden söz etmiyor, bu nedenle bir Mac mini M2 veya diğer revizyonları şimdilik beklemeyin. Söylentiler doğruysa, bu, en son donanıma sahip bir MacBook Pro’yu bekleyen herkes için iyi bir haber olabilir.

Bitcoin kripto para yatırımcılarını heyecanlandırdı