Apple Watch 4 için 5 yeni tanıtım videosu

apple watch 4 4

Apple 12 Eylül’de tanıttığı ve geçtiğimiz gün satışa sunduğu Apple Watch 4 için 5 yeni tanıtım videosu yayınladı. Yayınlanan videolar saatin nasıl kullanılacağına odaklanıyor.

Hatırlanacağı üzere Apple, 12 Eylül’de yeni iPhone modelleriyle birlikte Apple Watch 4’ü de tanıtmıştı. Apple’ın yeni nesil akıllı saat modeli pek çok ekstrayla birlikte kullanıcıların karşısına çıkmıştı.

Apple Watch 4 nasıl kullanılır? İşte yanıtı

Apple, yeni nesil akıllı saati ile gelen özelliklerin nasıl kullanılacağına ilişkin kısa videolar hazırlamış. Her biri ortalama 30 saniye olan bu videolarda, Apple Watch Series 4 ile gelen yenilikler ön plana çıkarılıyor.

Ayrıca eski Apple Watch modellerinden de alışık olduğumuz aktivite ve kalp ritim ölme özelliğine de değinilmiş. Dilerseniz bu 5 videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak ufak bir hatırlatmada bulunalım. Apple Watch 4 Türkiye fiyatı geçtiğimiz günlerde netlik kazanmıştı.

Apple ABD’de 399 dolardan satışa sunduğu Apple Watch Series 4 için ülkemizde 3499TL’lik bir etiket fiyatı belirlemişti.

Huawei iPhone Xs bekleyenleri trolledi

Hatırlanacağı üzere 12 Eylül’de 2 farklı Apple Watch 4 modeli tanıtılmıştı. Bu modellerden LTE destekli olan model ülkemizde satışa sunulmayacak. Zaten geçtiğimiz yıl çıkan LTE destekli Apple Watch 3’te ülkemizde satılmamıştı. Bu durumdaki temel etken, ülkemizdeki operatörlerin e-sim teknolojisine destek vermiyor oluşu. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri yeni nesil Apple Watch için yayınlanan tanıtım videolarıyla başbaşa bırakalım.