TCL Thunderbird muazzam görünüyor!

tcl thunderbird

TCL’in ilk akıllı gözlüğü Thunderbird geçtiğimiz gün tanıtıldı. Daha doğrusu akıllı gözlüğün nasıl çalıştığını gösteren kısa bir video yayınlandı. İşte detaylar.

TCL Thunderbird muazzam görünüyor! Teknoloji tutkunlarının yıllardır sabırsızlıkla beklediği bir ürün var. Akıllı gözlükler. Bir dönem Google bunun için yoğun mesai harcamış fakat başaramamıştı. Şimdi ise Xiaomi ve TCL bu konuda önemli adımlar atıyor.

Hatırlanacağı üzere Xiaomi geçtiğimiz günlerde ilk akıllı gözlüğünü tanıtmıştı. Bu gözlüğün ardından şimdi de TCL’in Thunderbird ismini verdiği ilk akıllı gözlüğü görücüye çıktı.

TCL Thunderbird muazzam görünüyor!

Hemen baştan belirtelim. TCL Thunderbird Xiaomi’nin akıllı gözlüğüne göre çok daha üstün özelliklerle donatılmış bir cihaz. Dilerseniz  gözlüğe ait tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Videoda da görüldüğü üzere TCL Thunderbird’i gözlüğün çerçeve kısmında bulunan panellerle kontrol edebiliyorsunuz. Pek çok cihazla uyumlu olarak çalışabilen gözlük, size sanal dünyanın kapılarını da sonuna kadar açıyor.

Elbette böyle bir ürünün ne derece kullanışlı olduğunu denemeden bilmek biraz zor. Dolayısıyla yayınlanan bir video üzerinden bu cihazın geleceği şekillendireceğini söylemek hayli güç olacaktır. Fakat ileride bu tarz ürünlerin telefonların pabucunu dama atacağını söylemek de pek yanlış olmaz. Keza böyle bir gözlükle tüm iletişim ağınızı kontrol edebilirsiniz.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Uzun süredir Apple’ın da yeni bir akıllı gözlük tanıtacağı söyleniyor. Fakat henüz somut bir adım görebilmiş değiliz.

Epic Games haftanın ücretsiz oyununu duyurdu!